Thursday, January 26, 2012

FAMILY GATHERING ~ PART 2


Kita sambung lagi yukk..........

Lepas sesi potong memotong kek....sesi beri hadiah la pulak...
time ni..Ya Allah...bergegar rumah dengan gelak tawa kami semua....
seronok sangat.....

apa la agaknya yang jiran sebelah menyebelah fikirkan eh...huhu....

sorry la gambar tak bape cantik...I guna Miss White je...so kalau ada pergerakkan...macam ni la jadinya....
Pak Long & Mak Long lahir pada bulan yang sama January.....
sweet je kan..?

others....

yang tukang pemberi hadiah tu...Pak Teh....kenapa muka Pak Teh blur...? sebab tengah gelak time ni...

macam tu juga pada gambar di atas..muka Pak Njang pun blur....banyak sangat pergerakkannya....
pssst.....nak tengok gambar makanan tak...??
pada yang belum lunch lagi tu..maaf la yer kot-kot gambar-gambar ni buatkan you all lapar....

ada rojak......

mee hoon....ada coslow ..mashed potatoes...

ada buat BBQ juga tau......

ayam, sausages & kambing...

team BBQ...mereka-mereka ni la yang membakar..... ni semua sepupu I..

so...kami ni..makan..makan....makan..dan makan lagi...sampai malam....
perut pun terasa senak.....

walau bagaimana pun...syukur alhamdulillah di atas rezeki yang Allah berikan...dapat berkumpul ramai-ramai macam ni...memang sangat seronok..!!

begitu lah kisah nya........

eh...you all pulak...time cuti hari tu buat apa...?

20 comments:

Rinna said...

Wow ayam BBQ tuh menarik & nampak sedap.. :)

Papa Mifz said...

best nyer...meriah sungguh makan2an nyer...

lieynanilaz said...

boleh plak makan kongsi2 yerk...cuti saya balik kg dan x lepas peluang ronda2 pekan...

ainz said...

ish! jelesnye...honestly, family sy dah lame tak buat family day..buat bbq n hang out sama2..masing2 bz ngn keje n studi masing2..nak jumpe skali pun payah..hurm..sangat rindu..

Kakzakie said...

Walau gambar tak clear tapi kakak dapat gambarkan dia punya happening masa tu ZN... maklumlah ramai dan semua ahli keluarga mestilah meriah...

Amni said...

seronoknya... kalau kami cuma buat gathering masa nak kenduri arwah atok or nenek.. masa ni la family semua kumpul.. hee.. seronok gak..

ciEk NiENa said...

seronok nya.. banyak plak makanan tu.. best2.. ciek paling suka makanan. hehehe

aliesha kirana said...

alamak aih. sedapnyeee. terliurnye AK tgk makanan tu smua. haaha. kecur liur!

iizla said...

BBQ tu nampak sangat menarikk!!!!!
jahatnye letak gambar makanan macam ni..sian kat kami.hhuuhu

MiMiEy :) said...

seronok nye. jeles pulak tengok nye. siap ada bagi2 hadiah lagi tu.

mmg happy family betoi :D

pipoq said...

kambing bakar yang tak leh tahan tu..

tapi kalo sesekali wat family gathering camni memang best owh..

Leeya Hezlin said...

wah,bestnya family gathering nabilah..
makanan pun nampak sedap2 ja tu..
hehehehe..

redza said...

wahh kambing bakar..sedappp tuu

KAMIHIDUP said...

ada bbq. sedapnya. :)

asliner said...

uiii..
kambing panggang tu...
*meleleh air liur*

erm, cuti nie takde ape lebih menarik daripada menarik..
cume syukur alhamdulillah semua orang balik ke rumah..
sama-sama dapat berbual2..makan sama..n segalanya bersama..
sampai kemas rumah pun bersama..
kemas rumah macam gelagat kemas rumah sebab nak raya aidilfitri..hihi

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

bestnye :) sedap bbq!! heheh :)

Juliet_iRa~" said...

hee..nsb baik dah kenyang..;p

ira pon mkn n mkn n jalan2..;)

cuti kan..pastu rehat je la sblm kerja nt..heee

IMANSHAH said...

terbaik..sayang family

ana ayesha said...

tengok gbr n baca entri dah terasa meriahnye

Afzainizam said...

wooooo mmg best kalau dapat macam ni selalukan.... meriahhhh lerrr


۞۞۞۞Salam Maulidur Rasul۞۞۞۞
diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...