Saturday, January 21, 2012

HAPPY HOLIDAY


I nak ucapkan kepada kawan-kawan semua....selamat bercuti sempena sambutan perayaan tahun baru cina tahun ini..

you all cuti berapa lama eh..?
kalau yang kerja dengan company milik kaum cina..pastinya dapat cuti lama....minggu depan baru start kerja..betul tak..?

macam I...biasa je la...insya'Allah.....Rabu ni akan kembali bekerja seperti biasa...

photo credit

wokeh......untuk jawapan pada entri yang semalam..
SANTAI HUJUNG MINGGU

kan I ada tanya di mana lokasi itu kan...? hmm....ada juga antara you all yang jawab dengan betul..
jawapannya adalah.......

Pantai Klebang juga.....

tapi side yang lain pula la dari apa yang pernah I share dulu....


Tempat ni berdekatan/berhadapan dengan satu-satunya restoran cina yang ada di pantai tu....

ok lah..itu sahaja untuk kali ni....
cuti panjang ni..meh la ke Melaka.....huhu....

I minta diri dulu yupp....happy holiday dear fwens..!!!

p/s : I cuti hari ni..la..la..la.......

16 comments:

aliesha kirana said...

slmt bercuti nabilah! AK pun cuti smpai selasa je. rabu dh keje balik. huuu

MiMiEy :) said...

hahahaha. mimi cuti hari2

dhiera said...

saya pula bekerja hari ni~
rabu pun start keje balik. hehee

ainz said...

Same je kita,nabilah..bos kedekut bagi cuti..huu..melaka memang sgt best..cuti2,bleh dtg mlk..macam2 ada.. ;)

ciEk NiENa said...

selamat bercuti :)

asliner said...

happy holidays kak..=)

Kazen said...

sy bru je dtg cini....pantai klebang slalu je pegi....salam perkenalan..grab ur banner :)

Cetusan Terkini | 6 Sikap Blogger Super !!

chunna said...

teringat kat coconut shake klebang plak baca n3 ni.

fathiahRAIHANA said...

akak dah keje rabu ni ? jgn jelesss ana cuti smnggu, hehehe.
slmt bcuti akak^^

Afzainizam said...

Ohhhh Taun baru cina semua cuti... seronok pulak rasanya...

Pantai klebang kalau gi sana sentiasa ramai orang lahhhh... banyak aktiviti riadah family kat sana

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Diy neon Ledd Strip pada kereta

dmx said...

salam ziarah...
kena makan limau banyak2..:)

dmx said...

salam ziarah...
kena makan limau banyak2..:)

beautiful_rose said...

seronok la dapat cuti...aku kena kerja juga...haih

Leeya Hezlin said...

happy holiday nabilah..
dan selamat kembali bekerja esok..

p/s:sorry..lambat comment..hehe

iizla said...

saya dah start keje harini..
jalan lengang, office pon sunyi je.
maybe sebab ramai yg cuti lagik!!!

Juliet_iRa~" said...

dear..;p

pantai klebang sokmo..ngee ;p

tgh renovate lagi ea kat area kapal selam tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...