Tuesday, January 03, 2012

MISS RED SI DD



Happy New Year dear fwens...!!!!!emo9

Hari ni I rasa bersemangat betul...takde lak malas-malas seperti selalu..huhu..

photo credit
senyum puas bila tengok keadaan work station I tersusun kemas..
( itu bermakna takde orang kacau tempat I masa I cuti Sabtu lepas..sebelum balik..I dah kemas susun siap-siap..)

wokeh..sebelum I sambung kerja...I nak story morry sikit pasal Si DD...

Si DD pun ada Miss Red juga tau....nak tengok Miss Red Si DD..?

meh tengok meh....


Ini la Miss Red Si DD...cun tak...?
Kenderaan dia untuk ke sekolah tahun ni.....ha...dah jadi macam kakak-kakak dia juga la...kenderaan utama ke sekolah adalah basikal...

I pernah cerita dulu..kot ada yang nak baca..boleh ke sini..BICYCLE AND ME

nampak tak ada basikal merah kecik sikit dari yang baru..?
itu pun basikal dia juga...
yang warna biru tu..Adin punya...
Basikal I.....ada kat rumah nenek....

mentang-mentang la basikal baru...tak boleh kotor sikit.....terus basuh...ceh..

peace........dari budak kecik sampai orang besar..suka sangat eh buat peace ni..?


wokeh....dah bersih dah.....

nanti masa dia pergi sekolah...I nak snap-snap lagi..nanti I share lagi yupp...

okeh..itu saja lah untuk kali ni.....nak sambung kerja....pada yang terkena penyakit 'blues' tu....ayuh bangkit..bersemangat sikit...dah tahun baru ni.. emo3


psst....shoutmix dah tamat perkhidmatannya..ada juga shoutmix yang masih free...you all tukar yang baru..or taknak guna lagi dah...?

15 comments:

KAMIHIDUP said...

selamat tahun baru. :)

aliesha kirana said...

wah! DD pun ada miss red. hehe. AK rasa mcm malas je nak guna shoutbox dah. sllunya bkn AK tgk pun kt situ. hahaa. tp blogger yg suka menjerit kt shoutbox tu trasa la kehilangannya kan. hehe.

slmt tahun baru nabilah!

ainz said...

Happy new year nabilah.. :) sy blum start keje lg..harini amik cuti..esok semestinya sy kelam kabut..huu..so,harini xnak pk psal keje (wlaupun fikir gak) ;p

DD said...

hehehe basikal cantik x cari kat kedai biasa x bukak and dah ada orang beli .... yang miss red kecik tu rantaibasikal dah jatuh ,,..:)

ikatankasihku said...

red jugak =)..
happnyer DD ada basikal baru..he3

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

misti DD semangat nk gi sekolah dgn adanya miss red (basikal dia betina ke jantan??? hahaha)


akak mmg takda pakai kotak menjerit

Dilla Ady said...

sy pun ade yg warna merah...tpi kete...dan ianya adalh incik merah! hihihi..(nk jugakkkk)


best la DD dpt beskal baru, mesti semangat jek nk g skola..

dilla pun same tak suke org usik meja time kite cuti..

PinQib said...

eh merahh.. teringat basikal lameww.. hehe.. awal3 semangat merah membara lg.. pasniiii layu jeee hehehe

Papa Mifz said...

dulu papa mifz ke sekolah naik bus...huhu

MiMiEy :) said...

wah, mesti sekolah dkt kan?
kalau mcm mimi nak bwk basikal alamat pengsan ler sblum smpai skolah sebab skolah jauh.

erm, mimi buang trus shoutmix tu. bkan ada guna sangat banyak blog jualan online yg tulis2 kat situ

lieynanilaz said...

haha...mesti hari2 kilatkan basikal..hehe.

Juliet_iRa~" said...

hee..basikal baru mstilah syg..heee ;p..waah kemas nmpk meja tu ;p

psss : xyah letak gula kat pastry tu..kalo nak lembut lagi, letak marjerin lebih..:)..aah kena beli kat kedai bakeri / jual bhn2 buat kek..supermarket mmg xda..pon pnh cari..heeee

imHepPie said...

rasa mcm da lama sgt sgt sgt x naek basikal..pinjam buat men lepas gian seround

dhiera said...

dah lama tak naik basikal. tahun ni pergi sekolah naik basikal ye! best ye la adik kamu

saya tak nak guna shoutmix dah~ hehe

Afzainizam said...

woooo basikal warna merahhh tuuuu.... kalau bawak gi sekolahhh dari jauh dah nampak dahhhh basikal baru tuuu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip servis motorsikal lc135

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...