Saturday, January 14, 2012

MORNING GLORY




takde idea nak share apa dengan you all hari ni....
so I share gambar bunga ni je la eh...

cuba teka I snap-snap kat mana....??

kalau taktau...malas nak teka...tapi nak tau jawapannya...

tunggu minggu depan la eh.....nanti I story morry....

Have a great weekend dear fwens...!!!

Luv youu...........:kiss:

14 comments:

YanaMIB said...

Kt dpn rmh u kot..hihi Hepi weekend nabilah

MaryaYusof said...

Salam, wah, morning glory... I like it! Follow di sini~

fathiahRAIHANA said...

selamat berhari minggu :>

teha said...

dkt kpg kot.. hehe

MiMiEy :) said...

dkt rumah kak nabilah lah kot.

hehe

Papa Mifz said...

kat taman permaianan berhapiran rumah nabilah...;)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

bunge sri pagi nih senang tumbuh kat mane2..hehe :) tpi tgk mcm kat atas simen/jalan je kan

هانيم إرشاد said...

depan umah kowt. happy weekend :)

Afzainizam said...

Wehhhh ni ko gi tepi laut lagi ni... berpacaran di tepi pantai suasana pasir laut memutih dan bunga moning glory mekar purple tuuu...

betul tak... sebab aku tgh cuba skodeng ni...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Insurans kenderaan akibat bencana alam

Juliet_iRa~" said...

dpn umah!heee ;p

ira da tahu sekolah dah dear..:)

Afzainizam said...

EEMMM sebenarnya kalau tak silap saya lah pokok ni kat kampung aku panggil pokok tapak kuda nama sainsnye Ipomoea pes-caprae ssp. brasiliensis... alahhh kira pokok menjalar yang terdapat di tepi pantai kira spesis moning glory gak...

Sebabnya aku ingat dulu nenek pergi tepi pantai pergi petik daun dia buat ubat ANTI INFLAMATORY TREATMENT... tak yah gi klinik.. ambik daun dia tumbuk2 lumat tepek pada tempat luka bengkak..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Insurans kenderaan akibat bencana alam

aliesha kirana said...

mcm dkat tepi pantai je ni. heeee

PinQib said...

hahaha.. em.. lawa..

x penah pegang bunga ni..
wangi x??

ainz said...

aaa...depan office..lama nya nak kena tunggu sampai mggu depan.. :)

pinqib:
bunga ni takde bau...hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...