Friday, January 20, 2012

SANTAI HUJUNG MINGGU



Hampir 2 minggu sudah kejadian ini berlaku...tapi baru hari ni nak tajuk kat you all....
jom...tengok gambar-gambar di bawah...

as usual...pagi-pagi dah keluar rumah...IKUT orang pergi jogging...

Ikut je...ngeeee.........tak jogging..jalan-jalan je hirup udara pagi...

haih...macam mana nak kurus ni..??? emo20

model tetap.....macam boy eh...?
tak la...Si DD ni girl..... (^_^)





jom...naik bot....DD bawah...hehe...emo21

nak buat weeding outdoor photoshoot pun cantik gak kat sini..huhu....

mood berangan : ON emo21

ape la yang direnungkan tu eh...??

tukar mood warna....tu yg jadi macam ni.....

masih ingat dengan entri MORNING GLORY...ha...I snap-snap kat sini la....

cantik juga la tempat ni....

tapi kat mana eh...???

jeng...jeng...jeng............

you all rasa kat mana...? emo20

10 comments:

MiMiEy :) said...

wah seronoknye jogging pagi2. dah lama x jogging dgn family. huhu.

enth ler kak, x tau nak teka. hahaha

YanaMIB said...

cantik tpt ni..or u mmg pandai snap gbr sbb nmpk sgt cantik scene2 tu =)

erm ai tau tpt ni pastinya kt melaka..hihi =P

aliesha kirana said...

mcm pantai aritu je nabilah. hehe. btol kah?

Leeya Hezlin said...

rajinnya jogging pagi2 satu family..
cantik juga pantai ni..
tapi tak tau la pulak di mana..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alahai sori eh DD..rambut DD tu pendeklah..sekali imbas nmpk cam boy ;p


mcm penah tgk pantai ni kt entry nabilah yg seblom nih..tp lupalah kat nerr

munna said...

BESTNYA JOGGING DGN FAMILY... BAGUS UTK KESIHATAN NI

hasni said...

kak joging skali la
barula sht;-p

Juliet_iRa~" said...

cntik la tmpt ni..tp xtahu kat mn..

nk kata klebang?mcm bukan..ahaha..;p..

pntai puteri?ngeee

هانيم إرشاد said...

hehe. mcm best jew :)

Afzainizam said...

sambil cuci mata berjoging.... mengadap dan menghirus udara segar laut....

best kan.... panorama cantik sebegini...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Diy neon Ledd Strip pada kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...