Friday, January 06, 2012

SUNGLASSES



You all perasan tak perubahan cuaca sekarang ni..?
panas & kering...

photo credit

pagi dan petang..matahari terik memancar.....masa nak drive pergi kerja and balik terpaska guna shade kt kereta tu tuk tahan silau..walaupun cermin mata hitam beso gedabak melekat kt muka..huhu...

hari ni I nak share beberapa jenis sunglasses yang agak pelik..tapi menarik...

photo credit

photo credit

photo credit
eh....Justin Bieber ke tu..? huhu

photo credit
kalau guna yang ni...rasa-rasanya boleh melihat dgn jelas tak..?

photo credit


last but not least......wanita yang suka sangat bergaya pelik.....

photo credit

hmm...dalam banyak-banyak ni..ada tak yang terbekenan di hati....?

p/s : untuk persoalan semalam...terima kasih yer kawan-kawan....dah jelas dah...so takde la rasa was-was lagi..

26 comments:

diana said...

kat pulau pinang tak panas la..sejuk je..pagi2 nak mandi pun malas..

KAMIHIDUP said...

angin kuat + panas. :)

dhiera said...

sunglass no 2 macam cerita x-men la~
memang perasan pun. terik sangat. mata sampai sepet dan berair kalau tak pakai sunglasses~

YanaMIB said...

spek yg first tu menarik..cool gilerr..mcm vampire yg comel..hakss! =P

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Zafira minat yg mana ? LF pakai spec masa membaca je !

aliesha kirana said...

AK mmg pakai spek, so xpakai la sunglasses walupun panas terik. huhuh. kene beli spek yg otomatik jd gelap ble panas kot eh. hehe. suka sunglasses yg 1st. heee

MiMiEy :) said...

betul tu akk. sekarang mmg panas.tp wktu malam selalu hujan

mimi suka spek yg first tu. hahaha

CT NoArIzAh ArIs said...

SEKARANG DAH DEKAT TAHUN BARU CINA MMG UDARA DAN ANGIN AKAN TERASA PANAS KALAU NABILLA PERASAN TETIAP THN DH DEKAT CNY CUACA MESTI MACAM NI.

PAGI2 BAWAK KETA MMG TAK TAHAN SILAU MATARI TU SDGKAN LUM KUL 8 LAGI MEMANG KENALAH PKI SUNGLASS.

Kakzakie said...

Sunglass yg batik-batik tu macam bra pulak dik. Kelakar kakak tengok.:)

Ati Masrif said...

hairan dgn cuaca lani kan
baru je banjir tiba2 panas terik
yg amat pulak :)

ainz said...

yup2..cuaca panas dan berangin sekarang ni...tekak sy pun da sakit..susah nak telan makanan..huu..

hurm...xle bla lady gaga..dari dulu tak minat dia..huu.. (tiba2) ;p

OdahOne OdahOneBizz said...

mmg dah start musim panas & kering pun skrg ni...baru habis musim hujan & banjir skrg musim panas pulak menjelma...baru angkat sebijik sun glasses coz xtahan tgk cahaya time drive...mcm nak test pakai sunglasses cik lady gaga jek...sure ramai yg daring kalo drive pakai cmtu...hoho

munna said...

satu pun kak munna takde berkenan....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

yg tucen tu pakai paling comel hikhik


mmg panas betul..kesian kt anak akak sbb kena beratur panas-panas kt sekolah agama (sesi petang)


pstt..kongsilah sikit jawapan utk persoalan semalam..kita pon nk tahu gak

Dilla Ady said...

dilla nya spek ade function jadi warna kelabu bile terkena cahaya matahari..so, kaca die tukar jadi kelabu-kelabu sikit...cool jek rase benda tu..huhuhu

suke spek yg macam cair tu...

redza said...

semua xberkenan

Kazaztan Team said...

Sdg juga mcari sunglasses

Rtp Farra Arisha said...

i much more realize this because the weather sounds same dengan jakarta...whoaaahh, i could feel so cool whenever wearing such these sunglasses...hehehe.

Juliet_iRa~" said...

btol2..panas dah skang..smpai bibir kering je..huu

tak minat dgn smua sunglasses tu..hee..tp rare la...:)

Leeya Hezlin said...

kat sabah ni tengah musim hujan..
siang tadi hujan lama jg..
dr t/hari bawa ke petang..huhu..

xada yang minat pun dengan sunglasses kat atas tu..
weird betul..hehe

Afzainizam said...

yupppp sekejap hujan tapi kalau panasss bahang betul...

pakai cermin mata pelik sangat pun orang mengata... mahal pun orang kata beli pasar malam... kalau pakai murah orang cakap kuat melaram...

tapi mmg unik cermin mata tuuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip servis motorsikal lc135

asliner said...

selepas dah hujan sampai banjir2..
Allah jadikan pulak bumi kite panas sikit2..
biar manusia merasa panas2 sikit pulak..

p/s: kite suke cermin mata yang perempuan pertama tue pakai..macam gaya berhantu je speck tue..hihi

Papa Mifz said...

artis boleh la pakai sunglasses2 mcm tuh...

Cik Sibuk said...

tu suma pesen cemin mata lady gaga..orang kebanyakan nak pakai nampak pelik bebenau..

PinQib said...

hehe.. spek yang macam melted tuu memangg kewlll!~~~~~~~

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

saya suka pkai,tpi xpenah beli pon.heheh..pkai org punye je..sebab tak tau nak pkai gi mane.. =,=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...