Thursday, January 12, 2012

THURSDAY BLUES




Biasanya orang kena Monday Blues....tapi I kena Thrusday Blues la pulak.....

photo credit

Pagi ni sangat mengantuk....!!

photo credit

coffee please...!! ok dah dua cawan tuk pagi ni....
baru la segar sikit mata ni..huhu...

I buat apa semalam...??

Semuanya di sebabkan Shah Rukh Khan la...

You all tengok tak cerita DDLJ ni kt tv2 semalam...?

photo credit

photo credit

photo credit
SRK sangat comel dalam cerita ni..huhuhu....

Cerita habis dalam kul 1.30 pagi......masuk bilik....terkebil-kebil sorang diri...tak boleh tido...
pusing kiri..pusing kanan...

tau..tau dah subuh.......cuba gerakkan kepala...

adoiii.....!!

photo credit

sakit tengkuk.......hrummm......nasib baik ada ubat ni...lega la sikit......

photo credit
cream ni sangat bagus.......kalau I sakit kepala pun I tonyoh mende alah ni...boleh kurang sakit kepala tu....hidung tersumbat?? ini juga ubatnya.....

kalau tak sakit jangan gatal2 sapu yer...you all boleh merana....perit je rasa kulit you all tu nanti....

berminat..? sila dapatkan di farmasi yang berdekatan...(eh...dah macam promote cream ni pulak..huhu..)


haih...merapu je lebih.....maaf yer.......emo7


p/s: dulu...tak tido semalaman pun takpe....sekarang ni..cukup pukul 10 malam..mata dah berat......

kerja lebih memenatkan dari belajar? or belajar lagi penat dari kerja?



16 comments:

Ieda AlHabsyi said...

hahahha! smalam tgh citer ni setengah jam je, ngantukkk nak tunggu smapai kul 1am :)

JunAina said...

Semalam tak sempat layan TV, lagi sedap layan bantal...zzzzzz...

YanaMIB said...

keje lbh penat dr blaja..ai pn klu dh mlm sgt bdn jd lembik..nk berckp dgn org pn mamai je..dh biasa kul 10/11pm mesti tido =)

ainz said...

uihhh...tak pedih ke idung tonyoh ngn mende tuh?huhu..sy biase pkai yokoyoko je..nanti nak try gak,la..sy slalu salah tidur..thanks nabilah.. :)

semalam sy tak tgk pun DDLJ..tengok status kat fb je..huuu...takde mood..sebab sangat sedih..huuu..entahlah... :)

MiMiEy :) said...

lah, semalam ke crta tu ?
mimi mmg cdg nak tgok tp x tau plk esok.
arggh, dah melepas

munna said...

suka lagu2 dlm filem tu

Kakzakie said...

Anak kakak kata mama kerja dapat duit, adik sekolah papa bagi 4 ringgit je sehari...

p/s: Kakak nak cuba ubat itulah...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak x berani tido lmbt sbb ahli keluarga semuanya bergtg kat akak..kalo akak lambat haru biru dibuatnya


tp SRK mmg lah peberet akak..akak tgk biasanya crita dia hr sabtu ptg kt tv3..skang dh salu tayang citer SRK

ikatankasihku said...

kite pon suka citer ni...tapi tak tgk la smlm..huhuhu melepas....

cream tu mmg elok tau, mmg ada spare sentiasa dlm beg..terbaekkkkk

KAMIHIDUP said...

esok jumaat yeayyy.

aliesha kirana said...

smlm tak layan, sebab tau msti xcukup tdo kalau layan. hahahaha. xpe la, shahrukh maafkan AK kalau AK tak tgk smlm. hahahaahaha.

AK pun guna cream tu!! hahaha. kalau lenguh2 mmg cpt ilang. weee

lieynanilaz said...

saya tengok sampai pukul 12 jerr...itupun pagi ni bangun lewat dan masuk keje pun lewat sikit..hehe.

Juliet_iRa~" said...

xtgk..;p..sbb sakan borak dgn kwn kat twitter..;p

hee..ptt pon ngantuk...ira rs..kerja lg penat dr belajar..heee

Juliet_iRa~" said...

lupa..

dear..ira da tgk da video y sweet tu y dia propose kan..heee..y KFCM ni sje je..huu..xbpe suka pon..;p

fathiahRAIHANA said...

skrg tv takleh tgok sgt dah -,-
jeless adik anaa dok tgok trkekek2 sorang2 malam tuuu

Afzainizam said...

Citer hindustan ni best apa.... antara movie sharul khan yang best untuk di tonton....


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...