Wednesday, January 04, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥40




masih kah kau ingat........... emo8

tukar-tukar surat dengan adik angkat...kakak angkat...abang angkat..

gaduh dengan kawan pun..guna cara macam ni gak...luahkan segala ketidak puasan hati dalam surat....at the end...berbaik semula seperti biasa..

tukar-tukar surat...ada yang tukar2 surat dengan kekasih..selit-selit dalam buku..minta tolong kawan jadi postman...

jenis lipatan surat pun..macam-macam bentuk...siap letak bedak lagi..kasi wangi..hahaha.....

masih kah kau ingat.........emo21

19 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ingat-ingat..


agak-agak budak skang tulis surat lg x? x puas hati tulis je kt fb haha

ainz said...

bukak je surat, abis baju penuh bedak..nak wanginye pasal,letak bedak byk2 dalam surat..ahaha!

nurkaloi said...

hahaha yes masih ingat ini semua !

aliesha kirana said...

ya saya ingt! heheehe. sonok jee. ade nak jadikan kakak angkat. keh3. ngan kwn2 sekelas pn hntr surat gak. kah3 lawak, tp besttt!

dhiera said...

ingat-ingat! kemain lagi time ni tulis-tulis surat~

YanaMIB said...

haha sgt nostalgia kirim2 surat nih..=)

MiMiEy :) said...

waktu skolah rendah selalu sangat main surat2 ni. kalau gaduh pon tulis dlm surat lps tu marah2. hahaha

ikatankasihku said...

kelakor ek kalau baca2 balik..tapi surat2 tu semua masih ada lagi dlm simpanan walaupun dah lebih 11 tahun..huhuhu betapa sentimentalnyer jiwa i..awwwwww

Ati Masrif said...

kenangan terindah :)

imHepPie said...

haha rindu jugak zaman2 tu...suweeet je

KAMIHIDUP said...

tersangatlah ingat, hee.

munna said...

ingat2.. zaman kak munna dulu mmg berjasa pen, kertas, dan posmen

Papa Mifz said...

yer la...ku masih ingat...hehe

Juliet_iRa~" said...

igt..hehee ;p

ira msh lgi dpt surat2 camtu..dr anak murid ms praktikum aritu...

heee

Kakzakie said...

Mana boleh lupa dik hihi...

Kakak pernah jadi posmen cinta monyet dan mereka akhirnya bersatu tau hingga kini...

Dilla Ady said...

ingat2..

tp dilla takde ngan dak laki pun anta2 surat ni..biase ngan kawan2 pompuan n time exam...erkkk?? hihihi..

PinQib said...

hehe... pastu kan.. paling femess.. lipat bentuk love tuuuuu =p

Afzainizam said...

he.. hee... itu zaman dulu siap letak bedak wangi tapi sekarang pakai facebook atau sms ajerr....

yupppp kreatif tau orang buat lipat-lipat surat cinta zaman dulu tauuu... ayat berbunga-bunga tu yang cairrr hati bila baca

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip servis motorsikal lc135

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

lawak kak..saya pon penah tulis surat..tulis surat nak putus kawan dgn kwn sekolah..konon2 tulis la,tak mau kawan la,lepas ni putus sahabat,..pastu esok2 baik balik.heheh..kenangan..skrg mane ada lg..sms je semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...