Wednesday, January 11, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥41



dari Terengganu
diterima pada 5 Jan 2012 (Khamis)

apa yang ada dalam box ni?

taddaaa.......keropok...original dari Terengganu

eh...ada lagi la.......

weeeee...keropok lekor...!!!

ini yang terakhir....huhuhu.......ye....tak sampai 3 hari...dah habis...
SEDAPPPPnya..... emo21

photo credit

special thanks to Puan Hemu Hemu

jom..kita kenal-kenal dengan Puan Hemu Hemu ni...dia ada blog juga.. emo15

20 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

curlasss..pos keropok lekor


sedap makan cicah sos

ikatankasihku said...

wah syoknyer.....
nak titetttttt..hehehehe

Ieda AlHabsyi said...

kepok lekorrrrrrr :)

munna said...

bestnya keropok lekor....lagi2 dari terrengganu

MiMiEy :) said...

wah, keropok lekor.

sedap nye. boleh lah bg mimi sikit.

hehe

dhiera said...

best ye... nak sikit!

Ati Masrif said...

wah..syoknya dapat
makanan..kepok lekor lak tu
i like :)

Kakzakie said...

Aduh... kakak pun penggemar keropok lekor. Siapa tak suka origin dari T'ganu.... macam ini nak berbaik dgn pemberilah hahaha....

KAMIHIDUP said...

wah, sedap. siap pakai pos laju lagi. :)

ainz said...

waaaaaaaaaaaaaaaa...cedapnye!! bila la nak p ganu ni....dalam perancangan...okay..nnt saya borong abis-abisan... :)

aliesha kirana said...

aaaa tringin jugakkk! AK mmg ske kepok losong ganu. kt cni rase lain. xsedap. sobss. waaa!

Kella said...

adoii!! keropok lekor laaa.. wallla wey..

Cik SHiNJU said...

Adeh..lapo nengok kepok lekor yg dh siap goreng tu...Sure ke itu yg terakhir..ke ade sorok sebatabg lg dlm peti ais? :P

Rinna said...

Sedapnyaa keropok lekor dari TRG.. Memang best sebab ikan dia banyak.. :)

Juliet_iRa~" said...

waaa sedapnyaa..heee ;p

suka2..

pss : thankss dear..aah bkn melaka..haha

Hemu Hemu said...

hahaha...lawak jer.....siap promote tuan pengirim...malu lah sayer......
....
saper2 nak dtg ganu bgtau lah....sayer leh share tempat2 menarik.....dan tempat makan bess....tempat kepok yang bess....
dan yang penting adalah kedai sotong celup tepung yang paling bess everrr ever besss yang masuk dlm jjcm baru2 ni dannnn...tempat ikan bakar yang paling bess kat ganu ni....

HeNRieTTa JoSe said...

Nak Kepok Lekor Gaks.....huhuhu....

Afzainizam said...

aku perasan mmg banyak entry ko pasal keropok lekor... rasanya mmg ko begitu fanatik keropok lekok ni...

tapi aku pun suka pasal kepok lekor ganu pure ikan rasanya.. klu tmpat lain rasa tepung ajerr lebih

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta

asliner said...

ui..
sedapnya kopok lekor..(-___-)

kopok lekor kat sinie tepung je banyak..
ikannya tak rasa pun..wuwuwuwu

fathiahRAIHANA said...

wahhh terliurnyaa, heee :>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...