Monday, February 27, 2012

EMERGENCY LEAVE


photo credit
Saat entri ini dihasilkan.... I berada di sini.....di rumah ku..syurga ku...

tak kerja ke hari ni??

nope.....I ambil Emergency Leave (EL).....

sebab....??

photo credit
kereta rosak..huhuhu........

so..jadi surirumah la I hari ni......ngemas rumah..masak...Pn Ibu relax la eh....

sekarang ni tengah tunggu abang mechanic handsome datang....
ala...I pernah cerita kan dulu...? huhu....

photo credit
meh..pekena coffee secawan....sambil-sambil tu standby..kot-kot ada call dari office...biasanya hari Isnin agak kelam kabut sikit....

so...kepada kawan-kawan semua yang bekerja hari ini.....di ucapkan..

HAPPY WORKING....

takmo Monday Blues je memanjang tau...!!


p/s : Astaghfirullahalazim...Astaghfirullahalazim..Astaghfirullahalazim...dugaan bertimpa-timpa lately ni....Astaghfirullahalazim........

19 comments:

asliner said...

sabar ye kak..
ade hikmah di sebaliknya..=)

nabilah_2908 said...

@asliner

time kasih dik... :)

kakchik@ella said...

1st ~ Selamat bercuti. Hrp2 kereta cepat dibaiki.

2nd ~ Sabar dan tabahlah dgn dugaan ye dik.

ana ayesha said...

wah2 el yer bestnyer!

standby kot2 ada call dr off ~ ni mesti org penting di off

enjoy ur day

lieya orange M.I. said...

Happy sambung cuti.. :)
jelesnyer! :p

Kakzakie said...

Ini mesti sepanjang cuti kereta pun cuti tak bergerak itu yg dia terus mogok.... tak apa hari ini rehat dulu.

p/s: Tukar barulah dik....

MiMiEy :) said...

sabar ye kak. lepas dibaik oleh abang mekanik hensem msti miss red okeh

HeNRieTTa JoSe said...

sabar yea...ada hikmat atas setiap apa yang terjadi...

sizuka[Izzati] said...

nabilah!bertabah!

pipoq said...

ada la apa apa tu..hehehe..

sabor je la..

aliesha kirana said...

sabar itu indah. hehee. stiap dugaan ade la hikmah yg menanti. senyum!

munna said...

sabar lah dugaan yg menimpa ada hikmah nya nanti..insyaALLAH

Leeya Hezlin said...

Semoga miss red segera dibaiki.
Have a nice day nabilah..

Papa Mifz said...

ini la dugaan memandu sebuah kereta kan...huhu

dhiera said...

kenapa dengan si merah. semoga erah semakin sihat dan menggembirakan tuan ye~

fathiahRAIHANA said...

dugaan bertimpa-timpa?
takpa, insyaAllah lepas ni rezeki pulak luruh tak berhenti :>

ILA HonEyBuNNy said...

ila skrg memang betoi2 bercuti nabilah..ehheheh

Afzainizam said...

uihhhh meragam kereta kamu lagi yerrr.... tak perrr boleh sambung cuti untuk dok kat umah... uihhh siap kemas umah lagi hebat kamu ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light

ainz said...

Cane miss red?ok dah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...