Thursday, February 09, 2012

GEMERSIK KALBU



Ada tak antara you all yang tengok cerita Gemersik Kalbu?
pasti ada kan....

pada yang dah baca novel Gemersik Kalbu...tentunya dah tahu jalan cerita..
I tak baca lagi....so kepada yang dah tau tu..

senyap..senyap je la eh.....emo21

photo credit
and......hari ni merupakan episod akhir......huhu..



gandingan yang sangat baik....sangat sesuai...huhu....

baru nak baik-baik...datang la pulak si Aria ni...haih......geram lak.....

I rasa...ni semua rancangan Suffian je....nak kena kan Ana..yer tak...?
oh...I suka sangat tengok part ni....Suffian sangat la kacak...huhu..
suka tengok dia angkat kening...kenyit mata...senyuman nakal dia......haih.......emo7

photo credit
sebelum Si Aqasha ni kawin...tak la handsem sangat...tapi bila dah kawin ni...wah.....
pandai wife dia jaga kan...?emo15

lepas ni...pasti akan merindui Suffian.....lagi-lagi part mimik muka....

so..pada yang mengikuti cerita Gemersik Kalbu jangan lupa eh..petang ni..episod akhir....

pastinya Raihana dan Suffian akan bersatu..yer tak...?


p/s : untuk entri semalam....dalam kotak mainan tu ada anak anjing comel....anak anjing yang betul punya bukan patung.....cuba pi tengok sekali lagi...emo21

18 comments:

aliesha kirana said...

dah pernah baca! (sambil angkat tgn tinggi2!) tp dh xingt ending hahaahah.

xsabar nk tunggu ending. tp mmg akan rindukan suffian. ngeee! sukaa sgt lakonan aqasha!!

SYANI said...

Baru baca novelnya isnin lepas. Memang best sebab happy ending!

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

ala,jeles la..semua org dok tengok drama je skrg nih.coklat vanilla la,gemersik kalbu lah.. =.= nak tgk on9 kang tersekat2..nak download,ada byk episode lak.heheh... (byk alasan pon payah)

Rinna said...

Aduhai..sama ler ngan akak.. suka sgt..part romantik si suffian tuh.. Baru je beli novel GK nie.. belum baca lagi.. heheh..:)

nana cHan said...

mula-mula nana x minat cerita ni tapi ntah macam mana boleh jadi peminat setia lak. hahaha. tak sabar nak tgk episod akhir!

lienda said...

I Follow.
sufian tu best giler lah,kelakar & romantik habis !tak sabaq nak tunngu endingnye....

JunAina said...

Suka lagu dia...ingin ku gigit-gigit cuping telinga kecilmu...hehehee...

Jarang dpt tengok tapi episod akhir tak mau miss la...:)

Leeya Hezlin said...

tak sabar nak tunggu ending cerita ni malam ni..
selamat menonton.. :)

munna said...

kak munna mmg follow citer ni...dah 3 hari x tgk sebab ke langkawi...oo hari ni last epsd ye... mesti tgk nanti

oya said...

wife jaga jadi nakal2 dalam cerita..maybe dah ada opinion time prektis berlakon tu..

KAMIHIDUP said...

dah habis nanti baru nak layan ah cerita ni. hahaha, beli cd je senang. :)

Kakzakie said...

Kakak memang tak dapat mengikuti cerita ini ZN sebab tayangan masa maghrib. JB masuk maghrib pukul 7:22 lepas tu budak dah nak mengaji... so tak dapat tengok.

Oh... baru perasan ada anjing comel kat tepi ye hihi...

Papa Mifz said...

jarang tgk TV dik...huhu

asliner said...

erm..
kite tak layan cite nie..

p/s: kak, betul ke tue ajing betol? kalau betol memang comel giler..macam anak patung..=)

~SaL IjOu~ said...

alamak..kite x sempat pun nak folo cite ni~ (--')

Afzainizam said...

MPH nampak ramai yang pi beli novel ni....

petang ni dah habiss story dia.... kena tengok...

tapi rasanya mmg berkhawin jua akhirnya...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy wheel bearing kereta

Munnafendy said...

alorrr tak follow la cite ni... =)

ILA HonEyBuNNy said...

habis sudah..

bestt cita neh...sweet sgt..ehheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...