Thursday, February 23, 2012

MESIN UNTUK MENGORAT AWEK



photo credit

Ada seorang mamat, 1st time pergi gym. Dia tengok ada banyak mesin, treadmill, rowing machines, chest-and-back machines, stair climbers/steppers lah.. macam-macam, sampai dia pening.

Dia pun pergi tanya seorg brother badan ketul-ketul,

"Bro, kalau kita nak awek suka kita, nak guna mesin mana? "

Brother badan ketul-ketul pandang dia atas bawah sebelum jawab

"Guna mesin ATM"!! emo20

photo credit
kalau ada mesin ATM...tapi isi kat dalam akaun tu kosong pun tak guna gak kan..?

saja lah I nak tanya.....cinta...tampa duit....boleh tak...??

photo credit
for me........cinta dan duit...harus la seiring sejalan....setuju tak...?

p/s : Jika semalam sibuk di office...hari ni I ada kerja luar pulak.......tapi tak pe..petang nanti I dah free...yeah..!!

Sumber dari rakan FB : thanks to Andai Ku Tahu.

16 comments:

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

setuju..perlu seiring..bukan mata duitan..tpi fikir masa depan.. ^.^

pipoq said...

tul tu..duit pun kena ada jugak..kalo cinta je tapi duit tak de, golap maso dopan..

redza said...

cinta saje xde duit camne nk hidup..makan pakai semua duit

Kakzakie said...

Jujur kalau kakak tak hensem tak apa tapi mesti nak ada duit. Maknanya cinta tak ada duit sorry tak ada maknanya....

ana ayesha said...

setuju .... duit adalah keperluan utk hidup, segalanya perlukan duit

*Miss Syahnia* said...

skang mmg suma pakai duit plus harga suma dah naik..
mmg kene pandai seiringkan antra cinta dan duit..

MiMiEy :) said...

duit tu penting kak
kalau tak da duit susah nak hidup

lieynanilaz said...

poket kena tebal...keh keh.

YanaMIB said...

klu ada duit nk ngorat model pn bley..lalalarikkk =P

munna said...

tak semua awek pandang duit je semata-mata.... betul tu kena seiring sejalan antara cinta dan duit

aliesha kirana said...

hahaah. btol2. kalau cinta ada, duit xde, xguna jugak. hahaa. nak bg makan apa kt anak bini nnti. heee

ainz said...

nak share sikit apa yang sy dapat dari rancangan semanis kurma..sebelum terima someone,kita kena pastikan si dia ada 3kunci:

1) Kunci Rumah
2) Kunci Pejabat
3) Kunci Kereta

ahahaha...logik,kan? ;p

Papa Mifz said...

betul tuh..kene seiring la...:)

asliner said...

mesin ATM eh..hihi

p/s: harus seiring..

Juliet_iRa~" said...

hee..lawak..;p

mmg kena ada duit..xda duit apa pon tak dapat..realiti skarang...:)

Afzainizam said...

sekarang semua guna duit... bukan nak buat beli cinta... tapi duit keperluan hidup kan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...