Thursday, February 02, 2012

SOCIAL NETWORK


photo credit

WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya.

FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang .

FRIENDSTER : A'aa, semua kenalan aku kau curi !

MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !

TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .

GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya .

MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses .

IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada !

MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !

photo credit

IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi ! !

GOOGLE CHROME : Eh..aku lagi laju la dari kau orang berdua..!!

INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ?

FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!!

YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email !

GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak !

MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu ?

photo credit
TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . . baru korang tau siapa paling power!!!


***** senyum hari Khamis, I banyak kerja hari ni..maaf...semalam pun busy gak..*****


Sumber : facebook




24 comments:

aliesha kirana said...

hehhe. kalaulah btol mende2 ni boleh bercakap, nabilah.. sure dorg gaduh. hahaha

redza said...

hahaha! terbaiklah tnb

Kazaztan Team said...

ahhahhahahhaha....hebattt

dhiera said...

hahaha... comel jerk~

MiMiEy :) said...

hahaha. sokong dgn tnb. semalam tengah syok2 on9 tetibe elektrik x de. mmg terdiam trus ler. hahaha

sizuka[Izzati] said...

jelas nampak semuanya bergantung antara satu sama lain.teeeheeee.comel sangat.

*Miss Syahnia* said...

luahan ati ni!
kiranya suma saling
bantu mmbantu kalo tak
tak bole nak on9 juga :)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

hahahha..lawak pulak baca..yg penting letrik kan,kalo x semua tak jalan..dok diam je

ana ayesha said...

hehehe tetiba jer teringat bil letrik bln ni tak smp2 lagi pehal?

Leeya Hezlin said...

tnb tu kira paling berkuasa la ye..
hehehehe

saharinasaharudin said...

hahahhaha.tnb yg pling hbat among them.kihkih.xde tnb,xbleh la nk online benda alah tu sume :)

Papa Mifz said...

semuo nak mengaku terbaik..susah la...hehe

Rinna said...

Ini betul2 gaduh atau main2 nie..hehehe.. :)

pipoq said...

marilah bertukar kepada kuasa solar..hehehe

PinQib said...

hikhik... semua nya dr satu punca utama...............

kai said...

sesungguhnya TNB lagi power..
wakakakakakaka

=Jom Join==
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html
=Entri Baru==-
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/02/thursday-movie-marathon-2-part-1.html

mirul aar said...

haha,gaduh2.!!

asliner said...

hehe..
lawak pulak baca dialog nie..=)

Faidhatul Arfah said...

hola ,
Already follow u hee :D
nice blog pewwitt heee

ikatankasihku said...

hahahaha, penutup yg bagus!

ainz said...

ahahaha...terdiam suma..

PS: im google freak! ;p

HeNRieTTa JoSe said...

sweetnye gaduh gaduh2...hehehe....

munna said...

hahha... betul tu...

Afzainizam said...

so kena lahhh bayar bil-bil tertunggak eletrik karang tak pasal-pasal kena potong karang... habis semua bermasalahhh


۞۞۞۞Salam Maulidur Rasul۞۞۞۞
diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...