Tuesday, February 14, 2012

VANILA COKLAT



Vanila Coklat dalam Slot Lestari di TV3...... pukul 9 malam ini

photo credit
gandingan pelakon baru... Aiman Mentor TV3 dan Izara Aishah..

gandingan yang cukup sepadan..huhu...

photo credit

you all tengok tak....?

cerita yang santai...kawin tampa rela...hanya mengikut kehendak keluarga......

bergaduh setiap hari....tapi lama-lama jatuh sayang.....so sweeetttt........... (^_^)

photo credit
sign agreemnet dulu sebelem nikah....haha..comel la Izara

photo credit
suka juga part ni.....tegas..!!

photo credit
Auntie yang best... I suka lakokan dia....Fazlina.....dia ni adik Ogy Ahmad Daud kan..
dengan mimik muka dia....natural.....kelakar orang nya....

photo credit
jeng...jeng..jeng.............

photo credit

photo credit
2nd honeymoon.........

photo credit
ok mari kita lihat promo untuk episod malam ini....

photo credit

photo credit

ada 5 episod lagi....dan pastinya episod yang seterusnya penuh dengan konflik.....

bila Kamal dan Liana mulakan rancangan jahat.....bila mana kedua belah keluarga campur tangan....

dapat kah Amir & Zara mengekalkan rumah tangga mereka...?

sama-sama la kita saksi kan........emo15

22 comments:

kakchik@ella said...

Saya mmg tonton sbb saya suka lakonan Izzara Aisyah.

Adik Ogy Ahmad Daud?? Owhhh .. saya baru tau ni.

aliesha kirana said...

mula2 xsuka sgt citer ni. tp ble skrg ni dh sweet2, suka sgt! hahaa. lakonan Aiman nampak natural sgt. hehee. die lg seswai berlakon dr nyanyi kot. teheee..

Rinna said...

Mula2 citer nie keluar mmg akak tak ikuti.. bila dah ramai yg kata best..terus akak tgk kat tonton dari episod 1 sampai laa skrg..nie.. Mmg terbaik laa.. sweet sgt.. :)

Nana afLs said...

best best! aiman hensem! haha =P

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

akak..hehehe..saya pon baru je tgk cite ni 2hari lepas..saya donwload smpai episd 8 la..heheh..best,lawak,romantik,cute semua lah.heheh..tpi episod 9 ni cane la,dgn kamal & liyana tu,.mst dorg pasang jerat kan...selalu cite macam tu la kan,die tuduh amir & zara pape ke (macam saya lak pengarah kan)..heheh...satu je yg tak tahan,perangai zara tu serius gerammm sgt,cakap menjerit2,suke marah tibe2..kalau saya jadi kwn dia,mesti tension.kekekeke

lieynanilaz said...

layan juga citer ni sambil2 tukar channel tengok bicara hati...

pipoq said...

tak tau la kenapa sejak dari kecik lagi memang tak berminat nak menonton drama / cerita melayu..

Munnafendy said...

nmpaknya byk episod terlepas ni =.=*

Leeya Hezlin said...

suka tengok cerita ni..
macam2 perangai zara dengan amir boleh tengok..
tapitak suka betul la dua orang yang kacau rumah tangga dieorang tu..

tak sabar nak tengok episod malam ni..
:)

sizuka[Izzati] said...

fuhhh nervous pulak nk tgok malam nih

munna said...

kak munna tak pernah tgk citer ni.... tapi pelakon dia comel2

[sutera kasih] said...

yeahhhhh x sabar tggu sambungan malam ni hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak mmg sukaaaaa sgt tgk citer nih..wajib tonton..tp bbrp episod awal akak terlepas..


ada tiru sikit mcm citer full house kan..


tp x bestlah sbb ada org jahat..mcm full house tu lg suwit sbb takda org jahat

lieya orange M.I. said...

lieya ikut!!!

cerita ni mmg best kut..rugi sape tak tgk..lg pulak ada izara..comelnyer dia...laaa, ada lagi 5 episod jer?? huhuhu

rasanya pasni parents dorang bergaduh n suruh dorang cerai..if im not mistaken laa :P

asliner said...

honestly..
tidak berapa nk layan cite nie..
sebab bile tgk masa izzara suke jerit..
kecah tak tentu pasal..
*erm, dah memang mcm tue watak dlm nie*

p/s: n paling tak berkenan, kenapa lagu mirwana ft sixth sense tue jdi ost cite nie? ape kaitannye..bukan tue lagu ketuhanan ke?

*jujur dan ikhlas* hehe

dhiera said...

ramai kata cerita ni best tapi saya tak tengok sangat~
sebenarnya, memang jarang tengok tv. hehe

PinQib said...

heeeeeeee.. kite layan gak drama ni.. amir ashraf memang hensem la.. too bad he has a gf already.. ohh.. kan comel kalau dia ngan zara. kan kan

MiMiEy :) said...

mimi dah terlepas satu episode tetibe tengok izara dgn aiman dah berbaik memang terkejut ler. hahaha

zEri sAfEerA said...

waaa,,, ad 5 episod je lagi. br je tgok 2 episod pas2 dah stat suke nk tgok. tp nmpak gy mmg x akan tgok la walaupun ade 5 episod sbab esok dh balik upm. aiyooo

Juliet_iRa~" said...

ooh yeke adik ogy y tu..heee..

ira sll on off tgk cte ni..huu..sll xigt...:(

Afzainizam said...

oohhhh mmg baru tau adik ogy ahmad daud rupanya... suka dengan watak dia... mmg menjadi..

Story terbaru blog kami...
masalah kereta lembab tak ada pickup

ainz said...

Sy tgk cerita ni! Comel je dua2,kan? Skrg mmg trend drama bercinta lepas kawen..bagus,la media terapkan nilai ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...