Wednesday, February 01, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥44



Student dan voucher buku 1 Malaysia


penuh sesak di POPULAR.....kena Q panjang untuk membayar..di tangan masing-masing memegang voucher..
Rak-rak buku....tak penuh seperti biasa...ada juga yang kosong....


ramai yang borong novel...dalam bakul ada novel sahaja...huhu..

syoknya........!!


p/s : kamu..kamu yang dapat voucher ni....beli apa...? apa pun...use it wisely yupp...tak mo jual-jual...nanti kena tangkap....(^_~)

22 comments:

Leeya Hezlin said...

belum ambil pun lagi voucher tu..
masih di UMS..hehehe...

Munnafendy said...

amboiiii pakat borong novel!

Kakzakie said...

Kakak dulu dahlah miskin tak ada voucher-voucher. Nak duit lebih kena buat cerpen/sajak hantar publisher...

JunAina said...

Jgn salah guna kemudahan yg di beri...

redza said...

kenapala masa study dulu xde pulak vouncer ni semua

HeNRieTTa JoSe said...

sedey....baucher popular yang due date nye semalam xjumpa dicari...hilang ngan bil yang RM 1++ sekali...adeh la...mana pergi tataw...

aliesha kirana said...

hhaaha. AK pun tumpang sekaki baucer adik AK, cekau novel kah3. tp adik2 yg dpt baucer tu, amat tidak digalakkan utk beli novel. beli laa buku rujukan adik oi.. nak beli novel, kumpul duit sendiri. jgn sia-siakan duit rakyat. chewah ayat AK ehhe.

psst adik AK beli buku rujukan ohkay!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bertuahnya budak skang..dpt voucher..tp ada lak yg salah guna ya..

ana ayesha said...

terkenang zmn student dulu mmg harapkan buku di library tu pun berebut apalagi kalau buku red spot ...... beruntung student zmn ni dpt boucer utk beli buku

dhiera said...

adik saya pun beli novel jugak~

MiMiEy :) said...

huhu,

mimi belum layak dapat voucher tu.
nak beli novel jgk.
arggghh

pipoq said...

guna voucher untuk beli novel ? ish ish ish...penyalahgunaan tu..

munna said...

semoga yg terima voucher tu gunnakan sebaik-baiknya

Papa Mifz said...

xdpt voucher pun...huhu

ainz said...

agak2 kalau start study hujung tahun ni, bleh dapat tak...huuuu...harap2 ade lagi la voucher camni tahun depan..

owh! jgn beli novel,ye..beli buku untuk studi jek.. :p

KAMIHIDUP said...

siapa tak nak baucer tu meh sini, bagi KAMI. :)

adol ihsan said...

Salam..

Huhu.. tak pasal2 dah jadi ulat buku.. Di popular, ade jual barang2 komputer tak? seperti external hard-disk ke, pendrive ke,..

ILA HonEyBuNNy said...

itu la...tambah2 hari sabtu ahad...sesak la popular..

ila dh habis stdy beli novel la...hehhehe

asliner said...

erm..
masih tak gune baucer tu..
i wish can change it into cash..hehe

yup,mostly mereka2 yang perempuan pakat nak beli novel..
nsib baik tak minat novel..haha

PENCONTENG said...

awal-awal lagi saya sudah kasi sama koperasi UIA, beli secara terus dari sana. kita order, UIA settlekan sumenye. hehehe

PinQib said...

hoho... kalau la saya dapt... emm.. saya borong nvel inggeris.. aci xxx?

Afzainizam said...

voucher tu diorang buat beli novel.... tapi masa aku belajar tak ada plak yang nak bagi voucher macam tu....


۞۞۞۞Salam Maulidur Rasul۞۞۞۞
diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...