Wednesday, February 22, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥47



photo credit

going to be..........

tanda-tanda awal dah ada.....

adakah disebabkan kesibukkan dari minggu lepas bawa ke hari ni buatkan antibody menjadi semakin lemah...??

hope kawan-kawan semua sihat-sihat je la hari ni yupp....emo19


p/s : maaf kalau tak nampak kelibat I kat blog you all....ada yang I baca..tapi tak komen...and ada juga yang I tak sempat nak singgah.....dah free nanti...I singgah eh...emo10

14 comments:

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

makan ubat kak.hehe..jaga kesihatan tu.kang keje pon terganggu

Kakzakie said...

Itu yg asyik nak ke pantry cari coffe ye...

pipoq said...

overdose kerja ke ? hehehe

panadol actifast kan ada..

redza said...

jaga kesihatan baik2

Cik Bambam said...

semoga cpt sembuh! :)

MiMiEy :) said...

take care kak, jgn lupa makan ubat :)

aliesha kirana said...

alaala ciannye nabilah. mg cpt sembuh! mkn ubat tau. baik cegah awal2 dr melarat. k? ^_^

ainz said...

Mggu lepas sy ting tong smpai amik mc..huu..btul2 da xlarat..brp mggu dok tdo lewat..xtdo pun ade kdg2..alhamdulillah..mggu ni load keje ade kurg sikit dr mggu lepas..

Balik umah,pastikan tdo ckup..tdo tu rehat yg paling baik..kalau boleh jgn fikir psal keja kat umah,k.. :) take care,dear..

lieya orange M.I. said...

Get well soon :))
baring jer rehat...

ana ayesha said...

amalkan pengambilan madu, insyaallah sembuh

Rinna said...

Tak sihat ker.. byk2kan berehat yer.. moga cepat sembuh..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

cian nabilah..


jaga kesihatan ya dik :)

asliner said...

itulah..
kalau penat sangat boleh senang demam..
sebab antibodi weak..

p/s: hope akk daptkan rehat yang cukup..hehe

Afzainizam said...

yupppp musim beralih angin... ramai yang demam aku pun baru lepas baik demam...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...