Wednesday, February 29, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥48




photo credit

hahaha.....setuju..!!

lagi-lagi bila tengah kering...raba2 pocket...eh..eh..ada duit lah..!!


******************************



I akan berada di sini petang ni...huhu.....atas urusan kerja gak... emo20

18 comments:

aliesha kirana said...

hahaa. btol2. sokong! mmg best sgt kalau terjumpa duit dlm poket. malangnya AK bukan jenis letak duit merata dlm poket semua. hahaha. jadi kebarangkalian nk jmpa duit tu sgt susah. hahaha

Kakzakie said...

Teringat bibik maid kakak ada jenis yg jujur jumpa duit masa cuci baju akan pulang ada yg jenis tak pernah jumpa duit pun sepanjang kerja dgn kakak... tapi tak kisahlah kan rezeki dialah tu...

Selamat berseminar petang ini ye...

gadisBunga said...

sama! suka raba poket baju , poket henbeg, celah2 lipatan resit speedmart99 dan dashboard juga. jumpa harta karun! heheh~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

HEHE..

akak suka korek poket baju atau seluar suami waktu nak masuk baju dlm mesin..kengkadang jumpa duit merah..tp skang asyik siling jer :(

Rinna said...

Suka2.. bila time sesak carik2 celah poket purse ada plak duit terselit.. :)

ikatankasihku said...

tgh kering walau berapa pon, sgt bguna :)

pipoq said...

ya memang best..tapi kalau jumpa dah agak lusuh setelah dibelasah oleh mesin basuh automatik memang menyedihkan..

MiMiEy :) said...

haha, betul tu kak. lagi2 kalau kita tak de niat pon nak cari duit tiba2 terjumpa duit dalam poket seluar. wahhh, bangga time tu

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

hahahah..betul3..setuju..mcm hadiah daripada diri sendiri di masa silam..

lieya orange M.I. said...

lieya pun selalu korek2 pocket, tgk2 eh ada duit...kadang2 lebih rm10 :p

lieynanilaz said...

selalunya kalau kita tengah kering...selongkar atau seluk beg ke hapa mesti akan jumpa..

munna said...

kak munna suka seluk poket seluar hubby sebelum masuk washing machine... mesti ada yg dia tinggalkan... terus masuk tabung anak2

Ati Masrif said...

sebab itu kak ati kalau ada
duit lebih..suka letak kat
poket bajulah..bawah lipat
bajulah...hehe

Kella said...

suke suke suke!!! memang selalu terjumpa duit kat dalam poket!!! time tu pula memang tengah sengkek!! uhh alhamdulilaah... =D

ainz said...

selalu jadi kat sy sebab sy slalu sepah2kan duit..hoho..lagi best kalau jumpa time tgh kekeringan..alhamdulillah..sesungguhnya Allah maha Pemurah..ade keja apa,ek kat utem tu?take care,dear..

asliner said...

tahu takpe..
kadang2 kalau tengah sengkek..
boleh jadi jugak adegan cari mencari duet dalam poket..
dengan harapan akan ada duet..hihi

PinQib said...

forever alone... hahah.. katon3 dia semua lawak.. kan kan.. hahah..

tp quotes tu sangat3 betoi3. lg3 kalau ngan sesak

Afzainizam said...

AKU SELALU POKET SELUAR BOCOR MANA NAK ADA DUIT... MAKIN HARI MAKIN BESAR BOCOR NYERR

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy balut cover door panel kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...