Friday, February 10, 2012

ZAMRA'ATUL NABILAH - PART 2





5 February yang lepas punya cerita......

yer la..hari tu kan birthday Si DD.....so buat la acara potong-potong kek....

ala...antara family je....5 of us....huhu..

meh layan gambar yang tak seberapa ni....


auuu..pink nya kek dia.........


erm....kek ni I yang buat.......

buat simple cheese cake macam yang I pernah sharekan dulu....

cuma bezanya.....ada topping...huhu..



err....tak bape cantik...biasa la...bab deco-deco ni..I tak bape pandai...ni pun minta tolong Adin tepekkan topping ni... deco cake ni..
kalau I buat...hahahaha.........

spoil sikit..sebab I salah guna loyang...terguna loyang besar....so kek jadi leper....


Si DD dok jeling-jeling hadiah dia...
as usual....wrapping paper...guna surat kabar lama.....tak payah nak membazir..nanti2 buang juga..yer tak..?

yang penting isi dalam tu.....


tadaaa.....antara hadiah yang dia terima.......
ada lagi hadiah yang tak masuk dalam gambar ni...

antaranya adalah ROTAN....
( my dad kata...dah 10 tahun....kalau malas-malas kena rotan....)

dan juga

BASIKAL....awal tahun lagi dia dah dapat....


seperti budak-budak lain...dia pun minat juga angry bird....
dapat juga akhirnya baju angry bird tu....itu dari My Mom

UNO Card + Novel dari Adin

Basikal & Rotan dari My Dad


yang ni dari I.....buatkan rubber stamp tuk dia....rasanya dari tahun lepas dia dok mention nak kan cop ni....
so dah dapat....

ha...begitu lah kisahnya....riuh oo rumah.....

agak berpuas hati dengan kek I yang tak semenggah tu......sempat juga pos kan ke rumah nenek....komen yang I dapat..positive... (^_^)

bab deco-deco...kena belajar lagi la.....baru cantik..yer tak...?

18 comments:

YanaMIB said...

bestnya laa dpt akak rajin..sentimental tu hadiah kek buat sendiri..huhu~

aliesha kirana said...

wah! bestnye boleh buat kek sendiri. AK pun tingin nk buat kek bday sendiri. teheeee... hepi bday DD!

KAMIHIDUP said...

semoga panjang umur dan murah rezeki, amin.

Leeya Hezlin said...

wah bagusnya buat kek sendiri..
jimat pun jimat..
banyak juga DD dapat hadiah.. :)

MiMiEy :) said...

best nye.
happy birthday DD :)

comelnye kek.
mimi suka warna pink. so tgok kek tu suka sangat

Kakzakie said...

Kakak lagilah ZN kalau buat kek tak pernah decorate pun...

Hadiah rotan tu yg special lain dari yg lain. Bukan utk merotan, tapi pesan nabi rotan sebagai mengajar bukan tuk dikenakan pada anak, cuba pukul atas meja/dinding bunyi dia pun DD dah takut kan...

Kella said...

selamat hari lahir dik dd! kek itu sungguh comel dan unik sekali.. =)
lama tak singgah umah nabilah kan... tima kasih sebab sudi sudi singgah masa ketiadaan.. =)

Papa Mifz said...

kek warno pink lagi...:)

lieya orange M.I. said...

wpun tak suka pink, tp cantik la colour dia...mmg menarik rasa nak mkn jer.. :))

happy birthday DD

ikatankasihku said...

baiknyer kakak ni.... :)
nak jadi adik akaklah..hahahhaha

adol ihsan said...

Salam..

hepy birthday utk si DD.. hehe,, :)

Tihara said...

cantiknya birthday cake color pink !!!

happy birthday :)

Munnafendy said...

rare nye hadiah rotan.. =.=*

selamat hari lahir ye DD

ILA HonEyBuNNy said...

ila nak kek pink tu jugak..hehehhe

HB adik..;_)

asliner said...

eh, dah lama tak main uno! hehe

p/s: cheese cake mana yang tak sedap..jelesnye dpt makan cheese cake..(-__-)

chunna said...

menariknya kek!!

dhiera said...

nabilah sgt rajin~

Afzainizam said...

uihhhhh leperrr kek tu tapi pink tu yang menyelerakan....

ko mmg kreatiffff bungkus hadiah pakai surat kabooo ajerr... betul gakkk beli bukusan kertas berbunga-bunga pun nanti buang jugakkan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang soundproof kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...