Thursday, March 29, 2012

FULL ENERGY


Saje je nak mumblings hari ni.....

guess what....semalam I keluar office...kul 10 malam.....aduhai....

ada tender yang perlu disiapkan...akan di hantar hari ni..
photo credit
nah...I mengadap benda alah tu la sampai siap..baru balik....

and.... I tak makan tau...sebelum gerak dari rumah..ada la secawan susu dan sekeping roti....sampai malam...

sesampai di rumah... I serbu dapur dulu la...lepas selesai semua...tido..lajak sampai ke 6.45 pagi...
tak sedar langsung orang lain yang dah bagun....tak dengar pun bunyi alarm dari telefon..

memang betul-betul tido mati......Alhamdulillah...Allah masih berikan peluang uk bernafas lagi di muka bumi ini.. (^_~)V


hari ni... Full Energy seperti biasa.......and energy ini sangat diperlukan...sebab masih lagi sibuk tuk hari ni..


psst...apa ada dalam bungkusan ini ye....?? 

you all rasa apa..? hehehe..

insya'Allah...esok I share ape menda lah ni agaknya...

kepada si pengirim.... 
siapa la tu agaknya kan..? hehe...

1000x terima kasih...(^_^)


p/s: Kenapa eh..entri terbaru I lambar naik kat reading list..update kul 10 makan masa lebih dari 2 jam.baru naik...ada tak yang boleh tolong selesaikan masalah ni...dah try tanya pakcik google...tak faham lah..huhu.. (-__-)
 

14 comments:

aliesha kirana said...

^______^ senyum aja! AK kalau nak ke blog nabilah, dah xtgk reading list dh, AK terus taip url blog. heheehe. sbb hr2 pun mmg akan lawat gak. tehee

Juliet_iRa~" said...

wahh sibuknyaaa..huuu

bos anta blk la ea..lewat mlm bahaya tu..

ehemmmmm bf ke bg?heee :D

Kakzakie said...

Kalau membabitkan tender memanglah busy apa lagi kalau ada amend harga... itu yg penat bunyi alarm pun tak dengar ye...

p/s: kakak tak tahulah dik soal IT. kakak selalu kalau ada masalah tanya orang IT.

pipoq said...

google blogger tgh godek2 tu..kalau perasan, kadang kadang 'labels' post kita tu pun dah ilang..

Cik Bambam said...

kesian org jaga tender.. mmg semua nak rushing eh.. huhuhu

Kella said...

wow.. dapat adiah.. murah rezekinya.. =)
kerja2 pun rehat kena diutamakan juga ya..

munna said...

kak munna klu ada je borang tender yg perlu disiapkan mmg selalu balik lambat.....

ana ayesha said...

lewatnya! ada yg menemankan ke?

pekerja yg berdedikasi pasti sukar utk dilepaskan oleh majikan

jgn lupa claim ot

Rinna said...

Wahh bznyaa dia.. leh jadi pekerja cemerlang tahun ini.. insyallah..

Leeya Hezlin said...

Lamanya duduk office..
Boleh jadi pekerja terbaik nabilah ni..
Tapi kesian juga kat nabilah sampai terlajak tidur..

P/s:teringat masa kerja dulu balik lambat gara2 auditor mau dtg..huhu

fathiahRAIHANA said...

wahh bunyi penat sngguh ni akak, heee. Rehat bagi cukup ye :)

dhiera said...

berani ye nabila balik lambat macam tu. kalau kite dah takut dah..

jaga kesihatan ok!

ps: tak dapat tolong la.. kite pun tak tahu kenapa lambat naik~

ikatankasihku said...

keletihan..huhuhu cian dia

Afzainizam said...

sama lerrr bila dah penat mmg tidur tak sedar alarm lahhhh penat nyerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...