Tuesday, March 06, 2012

KILLING TIME

Ola dear fwens!!!

PC masih sakit...CPU dh dibawa pergi..yg tinggal hanya monitor..



Tak tau nak buat apa lagi dah..smpt jenguk2 blog you all..tp sikit je la..x puas tgk guna Miss White ni..

Sambil2 tu...I baca novel



Ok la ceritanya...kisah keluarga..

Hmm...itu jela omelan tuk hari ni...

Take care dear fwens...!! (^_^)

posted from Bloggeroid

16 comments:

YanaMIB said...

wahh kira u dtg opis relek sket aa sbb pc xde eh?? hoho tp bosan kn klu xleh wat keje kt opis..hurm slmt membc novel! =)

redza said...

semoga cepat sihatlah pc tu

Kakzakie said...

Kakak dari pagi dah agak mesti masih sakit lagi. Monitor je ye yg tinggal kesian....

Nasib ada si white tu... bolehlah menghibur sikit. Novel ok gak...

lieynanilaz said...

tak best kan kalau tak leh nak buat keje...hohoho.

pipoq said...

mungkin takdirnya untuk bermanja manja dengan monitor tu kot..cuba belek belek sikit monitor tu berikan lebih perhatian sikit..hehehe..

ainz said...

layankan ajela novel tu...cian nye nabilah..mesti byk keja pending,kan?

munna said...

kak munna pun klu pc rosak...rileks je takde kerja...nak je rasanya balik rumah main dgn anak2 lagi best

aliesha kirana said...

wah! sempat bace novel eh. isi masa lapang la kan. heheehe. sila2. habiskan pembacaan. AK ni sejak tak sihat ni, mls btol nk update blog. adoii. hihihih

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau akak seronok pc kat opis rosak..boleh rilek HEHE

Cik Rose Cute said...

kesiannya pc tak der...melepaklah ya..

atty's said...

takecare nabilah

Papa Mifz said...

kene beli yg baru kot...hehe

AZIYANA said...

update guna telefon ke?

macam mana nak update guna telefon, boleh kongsi?

MiMiEy :) said...

kena tukar komputer baru lah tu.
hehe

asliner said...

kak..
gune ipad je kat opis tue..hihi

Afzainizam said...

semoga pc you cepat sembuh dan cepat kembali ke opis balik yerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan sticker bomb kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...