Monday, March 05, 2012

MATI KUTU

Ha....rambut siapa la yang ada kutu tu..??

Tak la...MATI KUTU tu peribahasa kan? betulkan kalau I salah..

Yang benarnya....PC kt office ni rosak... :-(




Dah try google cari jalan penyelesaiannya...tp org komputer je yg boleh buat...sbb ad mslh hardware..

so...nothing can be done...dok terkebil-kebil la hari ni...huhu..

mujur la ad Miss White...xd la boring sangat..

Happy Monday dear fwens..!! (^_^)



posted from Bloggeroid

15 comments:

Kakzakie said...

Betul tu mati kutu kalau macam tu. Kena tunggu org IT betulkan.

Kalau kutu mati lain dik hihi... itu kutu kena racun:)

redza said...

sabo jela hihi

gadisBunga said...

awak dah try open with safe mode? kalau masih sama jugak, tunggu ajelah org komputer.

same thing happened to me 2 weeks ago. heheh~

aliesha kirana said...

fuhhh, mmg mati kutu laaa kalu xde komputer kt ofis. heeh. AK ni, kalau xde tenet pn dh mati kutu dh. hahaaha

pipoq said...

yayy..boleh rilek rilek la camtu..

ainz said...

adehhh...baru semangat nak buat keja di pagi senin,kan? takpe..miss white peneman kamu..semoga computer kamu cepat sembuh..

YanaMIB said...

klu pc opis rosak mmg xbest..xdpt men game..muahaha =P

lieynanilaz said...

inilah yg saya alami bila pc rosak..mati kutu tak tau nak buat apa..haha.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

apa lagi..marilah berehat dan berblog sakan HEHE

Rinna said...

Cian dia.. sabo je laa.. yer.. :)

MiMiEy :) said...

mimi pon pernah jadi mcm ni. mmg tak tau lah nak buat apa masa tu

Afzainizam said...

uihhhh hari tukan komputer ko baru ajer repairkan... ni rosak lagi kerr

mmg pun semua benda kerja nak guna komputer .. kalau tak ada mmg tahap mati kutu melampau beb..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hilangkan calar dashboard kereta

ILA HonEyBuNNy said...

ohhh tidak..lau pc rosak mmg betoi2 mati kutu la..heheh

Kakzakie said...

Kakak datang lagi... nampak gaya masih sakit lagi pc ye ZN? Mesti tekebil-kebil keboringan ye... sabar dik...

munna said...

baru je kena mcm pc kak munna..kena tukar RAM baru elok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...