Friday, March 02, 2012

McD BREAKFAST




You all pernah try tak Family Breakfast Box ni...?

dalam ni ada 4 set breakfast....kami pun berempat...so sorang satu la....


ini I punya.....

yang ni budak ni punya....my dad pun lebih kurang macam ni gak...


my mom....ambil pancake.....

oh... I suka gile dengan kopi ni..sedap sangat...kalau makan kat sana..boleh tambah....puas..huhu..

cuma bab makan je la....tak bape kenyang... lagi-lagi my dad..setakat burger seketul tu..memang tak kenyang la jawabnya....

ni la aktiviti hujung minggu kami...pagi-pagi pergi bakar lemak...lepas tu makan balik..hehe...

eh lepas makan...kamiorang tawaf Tesco...tak pun Mydin tuk beli barang basah...so...tidak la rasa bersalah sangat...huhu...

17 comments:

aliesha kirana said...

penah makan! tp mmg xkenyang la nabilah. hahaa. box set tu AK makan 2 org je. tp still xpuas. haahah! adoii

Cik Amni said...

amni kalau pegi mcd mesti cari big mag.. kalau tak.. sure balik tak kenyang.. hee...

tak pernah makan lagi set ni.. zinger paling suka.. yang lain-lain tak berapa sangat.. =D

lama tak singgah sini sis.

lieya orange M.I. said...

selalu nak beli set tu, tp mcm teringat kat pancake, terus tak jaci..kan best kalo ada dua bfast set tu dlm bfast bos tu :D

MiMiEy :) said...

mimi jarang makan mcd sebab kat sini tak de lagi. kalau nak makan kena pg ipoh. aishh

Kella said...

dui... lama tak makan bekfes kat mekdee... best tau penkek tu.. lembut semacam.. =)

pipoq said...

McD = kentang goreng + Sundae

tu je selalunya..hehehe

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

penah mkn bege je..xpenah lgi beli yg satu set nih..lain kali la nak try hehehe

PinQib said...

maple syrup for the pancake le sedap skali. lelbih lg hash brown dia.. hahahahaa

Kakzakie said...

Oklah sebab makan pun seketul sebab lepas makan terus beriadah dlm Tesco dan Mydin - mesti ada lebih 1000 langkah kalau di sana....

ainz said...

sy suka hashbrown...sy suka pancake..n fav sy di mcD adalah twister fries!! sangat sedap..owh! tak boleh slalu makan mcD sekarang..harus diet..bersabarlah... ;)

Papa Mifz said...

papa mifz selalu gak beli set family bfast nih..set A...mifz makan pancake tuh..:)

asliner said...

bestlah ade mydin kat melake..
kat muar takdak mydin..(-__-)

Afzainizam said...

OHHHH MMG MAKAN TAK KENYANG SELAGI TAK SAH KLU TAK PEKENA NASI GORENG, NASI LEMAK, MEE GORENG... KALAU TIDAK PASTI PERUT TAK MAU TERIMA..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy balut cover door panel kereta

~SaL IjOu~ said...

da lama kot x mkn mcD..huhu~

sis shuhada said...

Hi nabilah! Wahh best betul dpt bekfast mcD pg2. Akak teringin gak tp slalu terlpas laa hehe.

Juliet_iRa~" said...

xpnh beli 1 box tp pnh beli 1 set menu breakfast tu..hee

:)..

amik coffee gak..

ILA HonEyBuNNy said...

ila suka brekfes kat MCD....pagi2 mesti nak makan..addicted dgn mcd ila.heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...