Friday, March 30, 2012

NOVEL LOVE YOU MR ARROGANT


ha..masih ingat dengan entri semalam....? 

ok..hari ni I nak bagi tau apa la isi kandungannya.....

kiriman yang di datangkan khas dari...


tahniah di ucapkan di atas kelahiran novel sulong beliau....
 
ini la novelnya..... bersinar-sinar mata bila I dapat tau...hehe... 

nah..apa yang I hajatkan termakbul....

actually... I dok fikir..macam mana nak dapatkan autograf AK
kalau beli secara on9...cara dia macam leceh je...

so..datang la 1 idea....I beli dulu..kemudian pos kan pada AK dan lepas turunkan tandatangan...minta tolong poskan kembali pada I...haaa........sampai gitu sekali I plan tau...hehe..(^_^)

tapi...alhamdulillah....dengan murah hatinya AK nak berikan novelnya pada I...weeehhuuu.......!!
terima kasih yang tak terhingga tuk AK 

Bagaimana jalan ceritanya....? 
mesti la best.....tak sesak nafas sangat bila membaca...lebih pada geram...ada kalanya you all akan ketawa or tersenyum sendiri...

dah mula baca susah nak berhenti....

Hero dalam cerita ni...Zafriel Irham. Sifat dia, cara dia, sangat-sangat I suka. Pendekkan cerita I suka la lelaki macam dia...ngeee.... (^_^)

Takde nak bunga-bunga sangat...nak mengayat bagai...ego tinggi melangit...tapi bila dapat turunkan ego dia...itu adalah satu kemenangan..macam Zaara Amirah buat pada Zafriel Irham...

bila dah sayang..dia akan sayang sepenuh hati...tapi bila dia terluka...mungkin tiada maaf bagi mu....

Tuk Zaara Amirah...kalau I kata..I dok bayangkan diri sendiri..boleh terima tak..? hahahaha...
ok..ok..ampun......sebab perasan sendiri...(@_@)

budak lorat ni yang rasmikan dulu...orang tak baca lagi..dia dah baca dulu.....lepas dah kena kerah suh masuk tidur..baru lah novel ni bertukar tangan...

baru la sempat I nak belek-belek....dan start membaca...

tak habis lagi ni...ada lagi sikit....

you all yang minat baca novel...boleh la beli...dah berada di pasaran tau.... 
tak rugi la beli...jalan cerita tak membosankan...dalam sedih-sedih ada kelakarnya....haha...

pssst......nampak tak apa yang I nampak dalam muka penghargaan ni...? (^_^)

alahai.........

terima kasih sekali lagi..... (^_^)

20 comments:

syakey said...

best tak novel nyeeee?? :D

Kakzakie said...

Kakak belum baca lagi tapi tahu buku AK dah dilancarkan. Hmm... bilalah sampai bookstore yg selalu kakak pergi kat JB nie...

Jeleslah juga sebab ada singature AK di buku tu..:)

Aliesha Kirana said...

Heee. sukenyee baca entry ni. hik hik (tersipu malu) hrp novel tu memuaskan hati Nabilah. heeee.

xtau nak cakap apa dh! suke sgt! heheehehee

Rinna said...

Wahh nie dah teruja nak dptkan nie.. Insyallah akak pun peminat novel gak..

Badrina Ibtisam said...

Wowooo saya pun brminat gak ah. Hehe

Papa Mifz said...

wah dapat novel free...untung nyer..:)

pipoq said...

hmmm..agak terharu jugak sebab takde nama 'pipoq' kat page penghargaan tu..ehehehehe

Ros said...

Salam nabilah,

Wahh... bestnya nabilah idea yang sangat baik nih he.he.he.....

Ati Masrif said...

mesti seronok bagi peminat novel2
tapi kak ati ni tak minat baca novel
nanti nabilah beri ringkasan ceritanya ye :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

seronoknya ada nama nabilah disebut kat ruang penghargaan..


akak dh lama x bc novel..dulu ms baya-baya nabilah sukaaa sgt

munna said...

ceria tgk cover novel tu..... semangat si DD membaca tu ..mesti best novel tu... tahniah buat blogger Aliesha Kirana

sahromnasrudin said...

pasti beliau bangga mempunyai masterpiece hebat ini kans

Leeya Hezlin said...

Ada terbaca di blog laun yg bgtau novel ni best..
So kena beli ni..
Hehehe..
Tapi yg seronoknya mesti nabilah kann
Dapat autograf + ada nama lagi kat page penghargaan tu.. :)

ikatankasihku said...

budak lorat?hahahaha
rajin gak dia membaca novel mcm ni..hehehe

rasa terharukan bila nama ada kat ctu :)

Juliet_iRa~" said...

wahh bestnyaaa..heee :)

siap dpt autograf lagi..ngeee

hee..msti terharu kan ada nama ditulis di situ..hihihi

WuMing said...

Wahhh!!!!!!

oshin said...

waaaahhh ! untunggggg nye :))

~SaL IjOu~ said...

kite pun ada kwn penulis, mmg terharu bila dihargai begitu~ ^^

MiMiEy :) said...

wah bestnya. nak beli lah :)

Afzainizam said...

wooo bagusnyerr... sebagai tandas persahabatan dihargai... tahniah AK atas novel sulong beliau...

baca sampai habis yerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...