Tuesday, March 13, 2012

SERABUT


photo credit
ini la keadaan I ketika ini....serabut...huhu...

rasa macam nak lari je dari kekusutan ni..bawa diri ke pulau ke...syok kan..???

tapi apa kan daya...poket asik bocor je....macam mana nak bawa diri yer tak...?

so..ini therapy I tuk hilangkan rasa serabut....


stop semua kerja.....jenguk blog kesayangan dulu.....buat luahan hati sikit...sambil tu makan chocolate..

nyaman rasa hati.....

you all nak tak..?
tak banyak..ada 6 biji je....kalau nak cakap la..I boleh tolong makan kan...hehehe... ;P

ok la..sorry merapu je hari ni....nak jenguk you all pulak..tunggu....... (^_^)V


pssst....Vanila Coklat hari ni episod akhir...

17 comments:

munna said...

suka coklat ni...antara yg banyak kak munna borong masa kat langkawi hari tu

atty's said...

jangan lupa makankan coklat utk kty tau

pipoq said...

coklat ? ibu mengandung kat rumah sekarang ni termengidam dark coklat..hehehe

ainz said...

harini episod akhir,ke??wahhh kena tengok! tapi nak tengok ustaz don gak..cane,ek?hurm...beli tv lagi satu la petang kang :D

PS: sy suka Rocher baru tu...rondnoir..sangat sedap! almond + dark coklat..yummy!

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

saya serabut,saya main games..hihihk

aliesha kirana said...

AK pun serabuttt! byk kejee. blog pun malas nk tgk. terbiar je tu. nk pk entry pn malas. haahah. adoiii!

MiMiEy :) said...

alah, apsal akk tlong makan kan pulak. hantar lah sikit kat rmah mimi. hehe.

dah lama tak tngok vanila coklat. entah lah, mula2 je minat. lama2 bosan tengoknya

Kakzakie said...

Anak-anak kakak kan dah balik cuti sekolah sekarang nie mereka dok depan pc/lappy tengok vanilla coklat juga. Sukalah dia dapat tengok episod akhir malam ini...

redza said...

chocolate sedap...vanila coklat xsedap..xpernah tgk pon hehe

Juliet_iRa~" said...

nak coklat gak!

heeee ;p

asliner said...

coklat kisses tue..
suke2..=)

Cik Ecah said...

hahah bak la 2 coklat tu (:

Kella said...

nabilah.. take care ok.. gaknya da ilang serabut hari ni kot.. kan?
yeah.. bersemangat ya! =)

lieynanilaz said...

oo cuti yerk...coklat tu memang sedap tapi kat sini saya hari2 tengok sampai tak rasa nak makan...haha.

fathiahRAIHANA said...

ada 6 aje ? mesti dah habes kannnnnn T^T

Afzainizam said...

ohhhh mmg banyak faedah makan coklat.... stress ini juga ada terapinya... terapi itu pula terpulang pada kita sendiri! bagaimana dan ... mesti ada coklat Dove atau Cadbury... sedap, memang hilang stress!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan sticker bomb kereta

ILA HonEyBuNNy said...

makan coklat leh hilangkan tension kan..ehheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...