Thursday, April 26, 2012

FREE GIFT


Ola dear fwens....!!

Suka tak dengan free gift....? ha.....pastinya you all suka kan...?



sama lah kita...... meh nak tunjuk apa yang I dapat baru-baru ni...

pada yang biasa guna product ni..sure dapat agak apa..bila nampak perkataan

pada yang kurang biasa..meh la tengok gambar di bawah.....

tadaaa.... dapat Lip Ice..
comel je...suka..!!

saja je I isi form kt page Lipice... tup-tup sampai kat rumah......

sorry guys...ingat nak share...tapi promosi tu dah habis dah.....
takpe...next time...kalau ada lagi I share eh...


yang ni....??? tunjuk kotak je la eh..isi dalam tak payah....

tp cantik tau....packaging dia warna warni..dapat 2 sample setiap satu produk..

ha...yang ni ada lagi rasanya....

pada yang nak...cuba gi kat sini..


 hmm...itu saja lah tuk kali ni.....I nak keluar jap....nanti jumpa lagi... (^_^)

p/s : Last day bekerja......weeehhuu......akan masuk office semula pada 2 Mei ini....cuti I dah diluluskan..!! terima kasih ye pada yang mendoakan...lembut juga hati En Boss...ngeee....terima kasih..sayang kamu ketat-ketat..!!

15 comments:

Kakzakie said...

FOC siapa pun nak... comel lipice tu.

Selamat bercuti - enjoy puas-puas jumpa saudara-mara lagi mesti seronok. Makanan banyak tu kena jaga sikit hihi...

miya said...

ai pun dah isi form aritu.. libresse ngan lipice. tp belum sampai.hehe..

MiMiEy :) said...

taktau pon pasal free gift ni. haha

selamat bercuti akk, rehat puas2

Rinna said...

Akak pun ada dpt gak lipice tuh.. :)

Aliesha Kirana said...

wah! bestnyee. AK malas nk isi borang, tp nk free. cmne? kah3

Cik FaRiZaM said...

slmt bercuti...bersama lip ice n libresse

hehe

Ati Masrif said...

suka..suka..

tapi tak reti nk join :)

Syira Qahira said...

salam

free gift mmg semua org suka, termasuk saya.hehehe


libress tu dah dpt tahun 2010 lg...semua jenis dia bg,,, mmg sedap dipakai..

YanaMIB said...

ai pn suka bila dpt free gift..hee hamboih lama cuti..pi jenjln memana ke?kita cuti 1 mei je lah..byk kojo skrg..iskisk =(

lieynanilaz said...

suka...suka...dapat cuti yerr...selamat bercuti la yerr.

shopping@gB said...

pst awak...lip ice kecik tu dah sampai kat saya. ihihi!

Papa Mifz said...

free gift...sapo la yg tak suko kan...:)

Leeya Hezlin said...

Bestnye dapat free gift.. :)
Selamat bercuti nabilah..

Rtp Farra Arisha said...

free gift yang berguna hiks.

ainz said...

Cuti sy pun dah approve jugak..ramai yang smbung cuti mggu depan..bestnyee.. XD lip ice comel..sy pun pkai brand ni jgk..perisa lemon sedap.. ;P (owh! sy xmakan lipstik..ahaha..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...