Tuesday, April 10, 2012

KERANA MU, KU HAMPIR TERLEWAT



Ape pulak la cite hari ni kan..? heeee....

dek kerana Aaron Aziz....I hampir-hampir terlewat tiba di office....lagi beberapa saat menuju ke jam 9 baru sampai..phewwww.......

ada apa dengan Aaron Aziz?

photo credit

takde apa...tadi dia masuk konti Hot FM.... dengar kat radio tak best sangat..banyak lagu dari interview Aaron..so I buka la 8tv...

nah......boleh tengok dia dekat-dekat...heee...


maaf lah kualiti gambar tak cantik... I snap dari tv je..hahaha...
gigih tak..?



Ombak Rindu versi Fara & Aaron



Faizal pedajal Fara...hahaha...kelakar kot time ni..

kat radio tak nampak kan..?? huhu...



time ni dia sangat comel..!!

mujur lah habis kul 830...cepat-cepat I cabut pergi kerja.....


apa pun tahniah buat Aaron Aziz...Faizal Ismail dan tak lupa juga tuk Fara Fauzana..

wokeh..jom sambung kerja.... (^_^)

14 comments:

Kakzakie said...

Ramai yg dengkikan Aaron tapi itulah dia cool aje. Nasib menyebelahi dia...

Cik Amni said...

tengok tajuk terus teringat lagu tanpamu.. hiks..

amni pernah buat.. masa tu amir kena interview kat MHI tu.. hahahaha.. gila lambat masuk office.. masuk office, buat muka selamba je.. giler ah masa tu.. sangguppp! sib bek kawan-kawan memahami.. hehehe

gadisBunga said...

tahun lepas/tahun ni dia mmg meletop kan? should be no issue at all kan?

Papa Mifz said...

tahniah untuk semuo pemenang anugerah tuh...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ecece..minat mat haron jugelah nih yaa

okeh kita sekapal


tp kalau bab lakonan akak rasa beto lg best

atty's said...

nak tgk hat web hot.fm lah..pagi td dgr radio jer.

lalink7 said...

amboii sanggup g keje lambat sbb niee..mak aihh..cam xcaye jee..gigih ye awak Nabilah..hehe

Aliesha Kirana said...

alaaa jelesnyee nabilah dpt tgk! huuuuuuu

Cik Rose Cute said...

lupa nak tengok hot fm kat tv 8...ruginya...zafira kenal ke pak ngah nie?hihihi...

Leeya Hezlin said...

sanggup nabilah tunggu part aaron aziz tu habis eh??
semangat..semangat..
btw,tahniah la untuk semua pemenang.

pipoq said...

sib baik la sempat..kalo tak sempat tadi, boss suruh pilih antara dua..

aron aziz ke boss ? ahahaha

Rinna said...

Amboi gigih nabila capture gambar AA yer.. Dlm blur2 tuh pun nampak gak laa ke macho an nye..tuh.. :)

sizuka[Izzati] said...

bertambah hot abg aaron lepas nih :D

Afzainizam said...

oohh mmg rasanya ramai yang tak puas hati Aaron Aziz...kan dah rezeki dia malam tu ....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...