Monday, April 02, 2012

SALJI KERTAS



Salji kertas....??

yupp...kat lantai ni...bersepah dengan kertas kecil..ala kertas bulat-bulat dari puncher tu....


Actually I busy sikit pagi ni....masa nak guna puncher, I buang dulu kertas dalam tu..sebab dah penuh...

tengah leka-leka buat kerja...tiba-tiba tersepak bakul sampah...

nah.....berterabur la semua kertas-kertas bulat yang comel itu...... banyak lak tu...haaa.....bertambah kerja tau.......


malas nak ambil penyapu bagai..so..I kutip la sikit-sikit......leceh tul... ('__')"

pada yang bekerja......Happy Working.....

sorry takde cerita sangat la hari ni...huhu...
 

13 comments:

ana ayesha said...

satu kerja le plak mengutipnya tapikan ada puncher yang menghasilkan bentuk comel yg biasa digunakan oleh peminat book scraping

Rinna said...

Sabo je laa pepagi..dah kena wat keja extra..yer.. :)

Aliesha Kirana said...

alahaii. penatnyeeeee rasa. hhuhuhuhuhh. mengutip mende alah tu. kih3. lain kali vacumm je nabilah. tehee

CT NoArIzAh ArIs said...

Salam nabilla..akak pun selalu kena mcm ni kdg2 tu terlalu sibuk biarkan aje sampai aci sapu lantai tu dtg sapukan...oh ya ada sorang kawan pernah buat dgn cara menekap solutep pd kertas kecik2 tu caranya lebih cepat dr di kutip satu2 tu...cubalah ya :))

MiMiEy :) said...

selamat bekerja akk :)

Kakzakie said...

Bukan tak ada kerja ye dik.. dahlah busy ditambah kerja nak megutip sicomel bulat lagi...

Anak kakak siap punch kertas warna-warni masuk kat vase bunga

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sapu jgn x sapu..xpelah mgkin ada hikmahnya yg kita x tau kan

pipoq said...

rajin tul mengutip satu satu ye..hehehe

oya said...

happy working too..

Afzainizam said...

satu hobi aku kumpul kertas puncher ni masuk dalam botol kecik cute miut... buat acsesori hiasan atas meja...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

Papa Mifz said...

puncher kat kedai papa mifz nih dah rosak...jap lg nak kene beli baru...huhu

Cik Ecah said...

hahahhaah jenuh la mengutip mende tu yea...hahahahha

dhiera said...

satu keje la pulak nak mengemas ye... adoyai~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...