Wednesday, April 04, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥53



hahaha..kreatif..!! (^_^)

apa yang you all faham dengan gambar yang I share kan ni..? share meh...


p/s: masih mem' busy lagi tuk hari ni.... take care dear fwens..!!

17 comments:

Kakzakie said...

Perkhidmatan toilet ini dari jam 9:35am hingga jam 9:35pm aje. Lepas tu cari tempat lain hihi...

Aliesha Kirana said...

yg AK paham, perkataan JAMBAN! kah3! Jam dan Ban. muaaahahah! kreatif!

lalink7 said...

Yups..JAM 'BAN'..mesti sign kt Indonesia niee..hahahaha

pipoq said...

kalau bagi orang yang tak faham camne ye ? jenuh la menahan..hehehe

Leeya Hezlin said...

Dia letak jam dinding tu sebab nak ganti perkataan jam tu..
He3..
Kreatif..kreatif..
Mungkin kat rumah dia banyak jam kot..ehehe

dhiera said...

jamban??? aik~

Rinna said...

Kreatif sungguh.. laa.. hahaah.. boleh plak dia org terpk gitu.. ekk.. :)

Papa Mifz said...

Jam + Ban = Jamban

ILA HonEyBuNNy said...

ila pun faham....itu namanya

"JAMBAN.."hehehhe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh itu jam beli kat ikea kan?

Cik Ecah said...

hahhaha ape tu??
xpaham...huhu

Tieah Madian said...

Hahaha.. Nasib baik utk word ban tu dia tak letak gambo bun.. Ngee :)

oya said...

lawak2...

Cik Rose Cute said...

Kreatif hihihi jam pun cantik...l

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah baca komen2 ni baru aku faham "jam" + ban.. hehehe

PinQib said...

kite gelak bace entry ni.. heheheheh..

Afzainizam said...

JAM + Ban = Jamban

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...