Thursday, May 10, 2012

BERMIMPI TENTANG KUCING


Ha....siapa yang mengantuk pagi ni gara-gara penangan cerita Kuch Kuch Hota Hai??

photo credit
Mata I tak larat nak bertahan tuk habiskan cerita tu..sudahnya cerita tu yang tengok I...hahaha...

Saja I nak share kan mimpi I semalam...... asik teringat je sampai sekarang....

I mimpi datang ke sebuah rumah, tak tahu rumah siapa. Tapi I ada minta izin pada pemilik rumah tu untuk tumpang tandas. Dia minta I pergi ke belakang rumah dia...

photo credit
Untuk ke tandas, I kena lalu sebuah kandang yang penuh dengan kucing....ada yang duduk dalam sangkar..ada juga yang berlegar-legar..

photo credit
macam dalam gambar ni lebih kurang.....
lepas melepasi kandang kucing tu baru nampak pintu tandas...tapi bila buka tak ada tandas... cuma ada pari..macam sungai kecil..tapi airnya coklat macam sungai2 biasa tu...tak jernih..

lepas daripada tu I terjaga..memang terus bangun la....sebab memang time tuk bangun pun..terus I pergi tandas...nasib baik jumpa...haha... (^_^)

12 comments:

Kakzakie said...

Mainan tidur aje tu.. mesti masa cari tandas tak ada tu geram kan... nasib baik bangun pagi ada pulak tandas ye hihi..

YanaMIB said...

dan sebenarnya...mimpi tu motif nk gi toilet je..haha =P

bagus la memori u..boleh ingt mimpi..ai ssh btol nk ingt ai mimpi apa mlm td =.=

Muhammad Zulhafiz Abdul Tahir said...

hahaha.... extrem btul mimpi.... saya penah experience mimpi dalam mimpi ( 3 kali lapis) bangkit mmg penat/letih gila.....

sissyira said...

salam


dasyatnya mimpi...banyakfikir kot tu :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

rumit giler mimpi ko ne ek.. apa maksudnye ek.. agak sukar untuk diterjemahkan.. hehehe

munna said...

tgh sedap layan kuch kuch hota hai...tiba2 tap!..takde letrik...spoil je mood kak munna

Cik FaRiZaM said...

sy tk tgk n tk suka hindustan :D

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

patut nye masa nak tdo tu.. bw kamera.... bila mimpi macam tu.. terus ambik gambo... huhuhuhu

Aliesha Kirana said...

haha. AK pun sllu mimpi nak ke tandas, sbb time tu mmg rasa nk ke tandas pun kan. haaha. tp xpernah lak mimpi jmpa kucing. apa ertinya eh? mainan tdo la tu. hehe. lagipun nabilah kan ske kucing. hehehe

Papa Mifz said...

tak pasti pasal maksud kalo mimpi kucing...mungkin just sekadar mainan tidur...mungkin nabilah minat kat kucing ke....:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kuch kuch hota hai tv berapa? apasal akak x tau nih..sbb bz sgt la nih huhu


sori nabilah br sempat BW nih..


x pandaila tafsir mimpi..tp kengkdang mimpi mmg ada maksudnya

ain dzaya said...

nie mesti kes tahan kecing masa tidur nie..tangki pundi dah penuh sgt la tu,.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...