Thursday, May 03, 2012

CINTA BUAT EMELDA


photo credit

cerita ni dah sampai ke penghujungnya...
malam ni episod terakhir...

photo credit
makin suka dengan Emelda (Almy Nadia)...
Watak Huda...yes Rebeca bawa wataknya dengan baik sekali...memang orang menyampah dengan perangai dia yang panas baran tak tentu hala....

photo credit
Mia pun makin comel.... :)

photo credit
tapi.....tak bape suka dengan watak Ariel Fatah ni..
tak tetap pendirian...suka terburu-buru dalam ambil keputusan..

kejap nak Zahida...kejap nak Emelda...apa da.....

paling tak suka bila....
asal marah je naik tangan......kesian Emelda..

hari tu dah kena pelempang....semalam..kena tolak pulak..
eeee.......geram..!!

lepas dah marah-marah Emelda...baru la terhegeh2 cari Emelda balik..
kalau I kan...huh..

♫ ♬ Sudah...cukup-cukup sudah.....
Cukup sampai disini saja
Daripada batin tersiksa
Lebih baik ku pergi saja
Telah berulangkali ku coba mengalah
Ternyata sabarku tak berarti untukmu - Nirwana Band_Sudah Cukup Sudah ♬♫

photo credit
cantik kan rambut dia.... :)

photo credit
mamat ni...awal-awal episod.....asik control macho je... 

photo credit
dah last-last....ok dah....nampak natural....
Azida ni pun selalu gak buatkan I geram..haha...

apa pun..cerita ni best la.....cuma I tak dapat tengok full....sebab waktu tak bape sesuai...

tengok kejap..dalam kul 7 ke 7.15 ..lepas tu hantar Si DD pergi mengaji...balik tu buat apa yang patut...dalam 7.35 macam tu baru dapat tengok tul-tul...(^_^)

psst.....I dok bercerita je ni...you all tengok tak..? :)
 

17 comments:

sissyira said...

salam

epsiod last mlm ni wajib di tengok.

atty's said...

itulah..benci arilfatah..kesian emel..asik pukul emel je..kalo kty jadi emel.sorry ler nak kat aril fatah lagi.kejam..

Kakzakie said...

Betul tu waktu kurang sesuai. Kalau macam kakak memang tak berpeluanglah waktu tu sebab jam 7:30 budak dah mula dtg nak mengaji...

Rinna said...

Akak tengok pun lompat2 gak.. heheh..tapi suka ngan citer ni.. :)

Cara Pesan Trica Jus said...

woww so nice...!

lieynanilaz said...

saya tak follow sangat citer ni...huhu.

Aliesha Kirana said...

AK tgk, tp dh last-last ni, kurang tgk dah. sebab aritu turun KL, dh lepas brpa ep. haaha. hari ni wajib tgk! tak suka sgt, Almy Nadia jd Emelda, sbb kelembutan dia tu mcm xnatural la nabilah. kih3

miya said...

tengok.. tengok... x terasa da nak abes ceta ni.

mie said...

diana amir nampak comel..
ahahhaaaa

pipoq said...

err..tak tengok pun..baca kat sini je la..

Anonymous said...

cta ni mmg best.. almy dan fizo mantap berlakon sama. tp tu la.. mcm malas tgk watak aril fatah tu asik pukul je wife dia.. tp i like almy jadi emelda ni.. hehehe.. best..

dhiera said...

ending dia macam mana? tak tahu plak arini ending. rugi tak tengok td~

asliner said...

erm..
ikut hati gk..
kalu nak tgk tgk..
kalau tak memang tak lah..
lagipun mungkin cite nie tak berjaya memancing hati kite seperti cite tentang dhia yang berjaya tarik kite untuk tgk..ecececeh..hehe

ikatankasihku said...

jln cite best, pelakon best, lagu pon best :)

MiMiEy :) said...

mimi tak tengok pon. malas. haha.
tapi macam best

Papa Mifz said...

tak tgk la...jarang berkesempatan...huhu

Afzainizam said...

ramai yang dok canang tengok citer ni ... sebab last nak tau ending dia cam nerrr....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...