Tuesday, May 15, 2012

EBIT'S WEDDING


Sepertimana yang dah dijanjikan....meh I nak share gambar-gambar sepupu I yang selamat diijabkabulkan pada 12 May 2012..

entri mengandungi banyak gambar...maaf lah kalau lambat sikit loading yupp...


Nama pengantin perempuan yang sepertimana yang termaktub dalam kad pengenalan beliau adalah Habibah tapi memang dari kecil....orang panggil Ebit...bawa la ke besar.....

okey.....ini sepupu I yang sebaya dengan I....huhu..
sungguhpun sebaya..tapi dia lahir dulu....ha...ok la tu..yang lahir dulu..kena la kawin dulu...tul tak..?
heeeee... (^_^)

gambar di atas...sebelum di nikahkan.....sementara tunggu pengantin lelaki sampai..ada sesi isi borang...sedikit tazkirah...

sebelum orang datang......
cuba perhatikan gambar yang pertama sebelah kiri...
cuba tengok bentuk awan tu....
bentuk apa yang you all nampak..? (^_^)


debaran sebelum di nikahkan.....

my dad kata muka Ebit sama macam muka nenek masa nenek muda-muda dulu....
tu yang tudung merah tu la nenek I...

sihat...tapi tak boleh bergerak sangat....kena strok....

alhamdulillah....sekali lafaz...mereka sah menjadi suami isteri...


tema kali ni.. Merah yupp..
so..semua keluarga belah perempuan berbaju merah...

candid...candid

bab makan..menggunakan khidmat katerer yang terdiri daripada saudara juga..
bukan la nak puji sebab katerer merupakan saudara..
tapi seriusly...masakkannya sangat sedap...

I duduk kat meja sambut tetamu...ramai yang makan dok tambah lagi...huhu

pihak lelaki menjamu selera......
lepas diaorang balik...apa lagi....serbu la meja pengantin...
ada ayam...ikan sweet sour......kenduri tyme....!!! (^_^)

sangat la tak senonohkan...tapi apa ada hal....di kalangan family sendiri je pun...hehehe...


ok lah...itu sahaja ceritanya...
untuk Ebit & Che'Wan....moga dikurniakan anak yang soleh & solehah, keluarga bahagia dan semoga kalian kekal bahagia hingga ke syurga..... Amin (^_^)V

pssst....tak mo le tanya lagi soalan Cepu Emas tu lagi yupp... Allah je yang tahu jawapannya... (^_^)

10 comments:

oya said...

tahniah!

YanaMIB said...

comel kazen kamu..mekap dia pn santek..huhu tahniah buat ebit! =)

Kakzakie said...

Meriah itu yg kakak nampak lagi-lagi tema warna merah:)

Nenek nampak sihat walau kena stroke dan dia terserlah ayu walau dah berkedut kulit...

pipoq said...

semoga Allah memberkati kedua pengantin..

Aliesha Kirana said...

saya nampak nabilah! heehehe. yg awan tu, bentuk love la. waaa! hehe. slmt pengantin baru buat sepupu nabilah, lawa orgnya. hehehe.

ok2 tak tanya soalan tu. hihihihhi.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

awan btk loveeee


ebit comey.tahniah utk dia n che wan:-)

MiMiEy :) said...

wah, awan bentuk love

tahniah :)

lalink7 said...

ingat kamo yg nikah td..hehehe..jeng jeng jengggggggg

hanginsepoi2 said...

best n3 ni, sbb byk gambar..
comel dd pakai tudung..bulat je muka dia..hehehehe


*selamat pengantin baru utk mempelai :)

Afzainizam said...

Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma
Wa jamaah baina kuma fee khair.
Barakallah hu lakuma wa baraka alikuma
Wa jamaah baina kuma fii khair..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...