Monday, May 28, 2012

MENGANTUK




Hari Sabtu yang lepas....dok survey telefon tuk my dad... (dah beli pun...huhu)
nampak la family yang serba kuning ni..

Mak & Ayah dia sibuk belek telefon, anak-anak boring menunggu..sampai tertidur dalam trolly...

Comel sangat budak perempuan ni tau...adik dia lama dah lelap....dia je terlentok-lentok menahan mata...dan akhirnya tertidur juga...hehehe..

Orang yang lalu lalang usik-usik dia & adik....tapi sikit pun tak gerak..mengantuk sungguh lagaknya....

Tapi bahaya juga kan macam ni..buatnya orang datang terus tolak trolly ni keluar...mak ayah lak tak sedar...nangis tak berlagu nanti..huhu..

Apa pun..utamakan keselamatan yupp... (^_^)

13 comments:

Aliesha Kirana said...

aah bahaya jugak. kang xde sape sedar, ble budak2 tu dh dibawa larik. budak2 tu lak dah tertido, xleh nk jerit kan? hhuhu. bahayaaa!

YanaMIB said...

wahh mak pak dia leka sgt ke soping? erm mmg bahaya la cemtu..ai klu bwk baby guna stroller, time mkn ke belek2 brg ke mesti seblh tgn ni duk pegang je stroller tu..xpn kaki mesti sangkut kt tyr stroller..skrg ni kn dh mcm2 kes culik budak..hurm sian ank2 dia letih nau ikut mak pak soping..huhu~

Kakzakie said...

Betul... kakak selalu nampak kes macam ini. Anak dlm trolley tidur dia khusyuk shopping...

Eh... menakutkan sekarang dgn cerita culik...

lieynanilaz said...

sempat kamu snap gambar yerr...ibu bapa pun perlu berhati-hati jangan ralit sangat..

Kesuma Angsana said...

giler kentang parents budak ni shopping... dah follow u

Rinna said...

Lenanyaa dia tido.. :)

PinQib said...

skrg jmn orng culik bdk :-)

pipoq said...

kan dah kena culik gambar bebudak ni..hehehe..

kami jarang bershopping kalau anak ada ciri ciri keletihan..dan jarang jugak anak tertidur ketika shopping..bila dalam perjalanan balik tu je baru layan lentok sampai ke rumah..

hanginsepoi2 said...

keletihan sgtlah tu..tapi kene hati2 jgk kan..skrg ni kes culik pon ada gak kt shoping2...bahaya2

Kella said...

uhhh.. bahaya.. bahayaaa..tanpa di duga.. menda tak diingini boleh berlaku...

ehemm.. lama kan tak singgah sini..
belog kita pun baru berupdate.. tu yang sedang ada masa boleh jalan jalan ni..
nabilah sihat kah? =)

gadisBunga said...

mm...agak bahaya.

zaman sekarang ni budak2 boleh hilang sekelip mata je!

Leeya Hezlin said...

Comel ja tidur dalam troli..
Tapi betul la nabila cakap tu..
Bahaya sebab kadang2 parents sibuk beli barang sampai terlupa anak..huhu

asliner said...

erm..
parents die barangkali sedang sibuk belek iphone kot..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...