Tuesday, May 08, 2012

NYRA ENGAGEMENT




Semalam cerita tentang majlis perkahwinan..... hari ni nak cerita tentang majlis petunangan la pulak...

sepertimana yang I dah bagi tahu minggu lepas...kawan baik I bertunang....



dah selamat dah bertunang dengan jejaka pilihan....

orang Melaka bertemu dengan orang Pahang..
nanti boleh la nyanyi..

♫ ♫ dari Melaka...ke negeri Pahang..singgah di Johor beli berangan..♫♫

hehehehe.... (^_^)


insya'Allah kalau tak ada halangan mereka akan bersatu bulan January 2013 ni..
tahniah makcik......!! :) :) :)

senyum sendiri bila baca komen dari En Ilham pada entri semalam..
terima kasih...jika di izinkan Allah...ada la nanti...hehe... Amin... (^_^)

wokeh.... I ada kerja luar ni....lepas lunch nanti baru masuk balik....jumpa nanti ya....
hope tak busy petang ni... (^_^)

6 comments:

Kakzakie said...

Sepupu sebaya dah pun selamat diijab-qabul, kawan pun dah bertunang... tinggal adik kakak nie sibuk kerja memanjang... kena toleh-toleh sikit kanan-kiri-depan-belakang kot ada yg sangkut... kakak doakan:)

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

huhuhu

lagu tu ..bukan singgah di johor.... tapi di johol... N9.... kalu dari melaka tak melalui johor... tp melalui N9....

anyway.. selamat utk rakan baik kamu....

Aliesha Kirana said...
This comment has been removed by the author.
Aliesha Kirana said...

slmt bertunang buat kawan baik nabilah! AK doakan nabilah pulak sampai jodoh. amin! hehehee

pipoq said...

lamanya lagi tu nak tunggu tahun depan..hehehe

didoakan kedua pasangan tabah menghadapi segala dugaan dan berkekalan jodoh..

tuan blog bila lagi ni ? hehehe

Afzainizam said...

Moga di doakan benda baik macam ni hingga ke jinjang pelamin .... Amin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...