Friday, May 25, 2012

TUTUPLAH AURAT MU

untuk peringatan bersama....

sedang cuba untuk berubah menjadi lebih baik..cuba perbaiki mana yang salah..topup mana-mana yang kurang..
jommm....sementara masih ada masa ni....(^_^)

p/s: tahu mesti you all dah jemu dengan perkataan BUSY kan..? tapi itu la hakikatnya..huhu... insya'Allah akan menjengah bila ada kelapangan....

10 comments:

Afzainizam said...

Kewajipan seorang muslimah adalah menjaga kehormatan diri.... maka tutup lah aurat

Agak lama tak ziarah kat blog kamu... Maaf saya cuti panjang tempoh hari...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta

munna said...

InsyaALLAH....marilah berubah kearah kebaikkan

Kakzakie said...

Selagi kita masih bernyawa bererti Allah masih bagi kita peluang utk perbaiki diri...

pena rozie said...

peringatan utk diri jgk...

Aliesha Kirana said...

ye btol! sama2 perbaiki diri. hehe. AK xbz pun, cuma malas update. ahaha

Papa Mifz said...

semoga kito semuo menjadi lebih baik...amin...

Leeya Hezlin said...

Menutup aurat adalah 1 kewajipan..
Tadi baru tgk cerita tanah kubur..
Seksaan bagi perempuan yang tak tutup aurat..

ain dzaya said...

cover ur body dengan kain yang elok..senangkan..tujuannya untuk menjaga diri kita jugak..sayangnyer ALLAH kat kita :)

"Alhamdulillah. ramai sebaya ain dah berkahwin seawal 20 tahun. Bangganya ain".

Kazen said...

sama2 kita brubah ke arah kebaikan :)


2nd Years Anniversary Event| Jom join! >>
Give Away Domain First !
Follow 100 Blog Part 3
Segmen Kau Blogger Ku Blogger

asliner said...

sedang memperbaiki diri jugak..(-_-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...