Wednesday, May 02, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥57




photo credit
rasa lemau pagi ni...??

not for me.....hari ni rasa bersemangat lak setelah 5 hari bercuti..huhu...

photo credit
so...kepada yang terkena Wednesday Blues..... tak mo ikutkan sangat blues tu eh...

Happy Working.....

p/s : pagi ni best...seperti mana yang I pernah cerita dulu...nak ke sini I kena tempuh banyak traffic light kan?...apa yang buatkan I happy adalah..semua traffic light hijau...weee....

bila masuk office..tengok tray yang kosong sebelum cuti kini dah membukit......so...meh la kita pelan-pelan kayuh siapkan mana-mana yang patut..sambil-sambil tu boleh singgah blog you all...banyak dah cerita yang I dah tertinggal kan....? jommm..... (^_^)

11 comments:

Kakzakie said...

Senang-senangkan hati buat pelan-pelan kerja yg membukit tu...

Aliesha Kirana said...

AK xdelah rase xde mood nak keje. cuma rasa penat berjalan. heheehe.

Leeya Hezlin said...

Lama juga bercuti eh?
So selamat kembali bekerja la untuk cik nabilah.. :)

lieynanilaz said...

rajin2lah tarah bukit tu yerr...haha.

Cik FaRiZaM said...

sy cube utk rajin kan diri tuk bekeja.rasa nak tukar keje tp syg. tp mcm perlu tuk masa depan

MiMiEy :) said...

wah, pekerja yg rajin akk ni

selamat bekerja akk :D

ikatankasihku said...

melaka nyer trafic light kan lama..kalau hijau tu, mmg boleh jimat masa :)

Papa Mifz said...

selamat bekerja yer nabilah...:)

Rinna said...

Dah lama cutikan..keje laa plak..iye tak.. plan kayuh2 tuh..tak abis esok sambung yer.. :)

pipoq said...

teringat masa kerja kat KL dulu..sebelum buat keje outstation, segala tray dah kosong..sekali balik dari outstation, tengok dah macam buku telepon..rasa nak pensan dibuatnya..hehehe

Afzainizam said...

kalau cuti panjang nak mula kerja mmg lemau ajerrr tak lalu nak kerja dibuatnyerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...