Wednesday, May 30, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥60




lately ni.......ini la mood I....
kejap ok...kejap lagi tak....

nak full moon la kot.....oppppsss..

ini la uniknya perempuan kan...? heeee...

eh...lelaki pun ada juga 'mood swings' nya...betul tak... ?

12 comments:

Leeya Hezlin said...

Perempuan lagi selalu mood swing rasanya..hehe..
Selamat pagi nabilah n happy working.. :)

Leeya Hezlin said...

Perempuan lagi selalu mood swing rasanya..hehe..
Selamat pagi nabilah n happy working.. :)

Hanih Borhan said...

hahaha... kesian kat orang lelaki, tiap2 bulan kena marah tak tentu pasal sebab ada orang mood swings :p

lelaki ada jugak ke? haha...

munna said...

kak munna baru je lepas mood swing tu....

Papa Mifz said...

dah biaso dgn mood swing kaum wanita nih...hehe

Kakzakie said...

Mood swing lelaki bila hujung bulan tengok credt card punya statement tak sama kita...

Faidhatul Arfah said...

biasalah perempuan knnn. hee :))
yg penting mcm mana cr kita nk kawal mood kita tue. hee

Rinna said...

Mood nie kena laa kita pandai2 handle..jgn di ikutkan sgt.. Sian plak kalau tgh bad mood ada plak yg tak pasal terkena.. :))

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ahaha..semalam hari lemau akak..harini okk :)

Aliesha Kirana said...

AK pun sama la nabilah. nk up entry pun malas. hahaha. adeh!

hanginsepoi2 said...

org fomfuan mmg mcm tu..biasa n normal..tapi tu lah warna warni nyer kan

Juliet_iRa~" said...

hihihi..uniknya seorang wanita..haha..

normal la tu kan..ira pn tiap2 bln mood msti swing pnya ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...