Tuesday, June 05, 2012

PENANGAN DURIAN




Tahun ni..dah berapa kali eh buah durian berbuah....rasanya lebih dari dua kali..tul tak...??

Seingat I...last makan durian masa bulan puasa yang lepas...lepas tu tak de lagi dah...
sampai lah ke malam semalam.....

My dad beli tak banyak pun.....isi pun tak bape nak umph...dek kerana anak, anak dia teringin
(anak, anak, merujuk pada Adin & DD..huhu)
I tak de lak teringin mana....kalau ada I makan..kalau xde dok diam-diam.. (^_^)



penangan beberapa ulas durian...malam tadi beberapa kali I terjaga akibat kepanasan...kipas yang sedia ada tak membantu....
nak turun ke ruang tamu....malas.....so tahan je la sampai pagi.....

hebat betul penangan durian ni....habis basah baju dek peluh....dapat sauna free gitu....
huhu... (^_^)


ada yang kata cerita kat sini boring.......hrumm..maaf ye...tak tau nak cerita apa dah...idea dah kontang....hari-hari struggle, fikir nak cerita apa..... (-__-)"

12 comments:

diana said...

musim panas ni tak sesuai nak makan durian...berasap je malam2..hahaha

YanaMIB said...

oh ai anti durian..hoho

aloo u pn kena cop boring jugak??ish3..kita ni naseb ada ank..klu xde idea nk cite apa tepek gbr baby je..haha jadi lah =P

atty's said...

kty pencinta durian, tp jrg dpt makan, cantik ler cartoon tu

Rinna said...

Skrg nie..mmg panas malam.. nasib baik kat bilik ada aircond..lena laa jugak.. so apa lagik pasang le aircond dlm bilik baru laa sejuk..

Aliesha Kirana said...

ish sape yg ckp citer kt sni boring? meh Ak babap! heheeh. aah mkn durian mmg laaa panasss. tmbh2 skrg musim panas. aah xtahan tdo mlm2. heehe. AK pun struggle nk pk nk up entry apa. sbb tu AK xup-up entry, sbb mls pk. kah3! lagipun kt ofis skrg ni, keadaan xmengizinkan. tp xpe, InsyaAllah AK ttp jengok blog ni. heheeheh

Leeya Hezlin said...

Bestnye makan durian..
Lama xmakan durian..teringin juga..
Tunggu balik rumah nanti baru cari.. :)

pipoq said...

jiran berselang rumah kami ni adalah penjual buah..setiap malam lori dia balik terhidu je bau durian..tak leh tahan sungguh..menggoda selera dibuatnya..

Ati Masrif said...

yumm..buat tempoyak manis best tu

payah nk jumpa durian yg sedap
kat sini :)

Kella said...

waaaa.. doyan!! mahu mahu...

Syira Blog said...

salam..

seminggu sekali beli sebijik, boleh pokai juga, sebijik saja dan rm20. huhu...hujung2 bulan slow2 la makan.hehe

oya said...

sodap nya doyan..

ain dzaya said...

lamanya tak makan the royan...blurrppp!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...