Thursday, June 07, 2012

TUDUNG BAWAL KINI KEMBALI



photo credit
okey... I pinjam je gambar ni...takpe la kan..tolong promote sekali walaupun tak membeli...huhu..

Suka kot...bila tudung bawal ni dah kembali..bak kata orang putih tengah 'in' gitu...

I tak gemar tudung express tu..mahu pun yang lilit-lilit kat kepala tu....setia dengan tudung bawal..
tudung bawal yang best time tu payah sikit nak jumpa...

so sekarang ni dah mula rambang mata tengok tudung-tudung ni..huhu..ada la beli dua tiga empat helai..oppssss....(^_^)


 ada bidang 50...ada bidang 60...ada 2 tone...ada 3 tone..
ada yang kosong..ada bunga-bunga kat tepi..ada juga yang sulam..
ada yang mahal dan ada juga yang murah

hasil siasatan...beli sendiri lagi murah dari beli on9....
so pandai-pandai you all la eh...ikut keselesaan masing-masing....(^_^)

ppssst....you all ( orang perempuan ) suka juga ke....??

12 comments:

gadisBunga said...

sebenarnya org pompuan yg pakai tudung bawal nampak sweet sgt kan? :)

Kakzakie said...

Kakak suka yg dwi-color cantik. Cuma nak pakai tak secepat tudung express.

Nak tahu anak saudara kakak (lelaki bujang) dia lebih suka gadis bertudung bawal tau...

Onitsuka_hana said...

beli sendiri mmg murah.hehe

Leeya Hezlin said...

Suka tudung bawal juga..tudung express memang ada tp xbanyak..ada 2..tapi selalu pakai 1 ja.
2 pun bila nk ke kedai..
Time2 lain pakai tudung bawal.. :)

~SaL IjOu~ said...

sgt suka!~ ;)
sy pun dari dulu setia dgn tudung bawal..ouh, borong kat kelantan sgt murah,seronok!~ ;p

Faidhatul Arfah said...

tudung bawal nmpk mcm ayu jeee bile pakai dan simple kn heeee

tiafazunia said...

haritu member tia shopping tudung ni kat jalan TAR sampai 10 helai. semua kaler lawa2! :D

pipoq said...

biasalah tu kalo 'kompeni on9 kecik' punya..lagipun dah macam cendawan lepas hujan..semua nak untung cepat punya..

better walk in je lagi puas hati sebab leh pilih2, tengok2 kot2 ada cacat cela + yang paling best sekali leh tawar menawar..hehehe

Aliesha Kirana said...

owh ade eh yg bidang 60, AK xjmpe lg laaaa. huhuh. kalau ada, teringin gak nak beli. hehe.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak suka shawl sbb leh lilit-lilit dan besar..tudung bawal susah sikit nak bentuk..tudung express akak x gemar lak sbb x sesuai dgn muka

ain dzaya said...

betul3...tapi klu nk tgok pattern latest..gaya terbaru tgok kot on9 la..tapi beli carik kedai sendiri :)


ain jamin barang ni mampu buat orang ketagih

oya said...

nice2..mcm2 color ada tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...