Wednesday, June 13, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥62





rezeki.....alhamdulillah....(^_^)

makin suka pula dengan nasi ni...sedap, ringkas, lengkap & mengenyangkan....
cheesy wedges..memang favorite...


p/s: makin busy...pagi2 I dah kena pergi site..pantau staff, keadaan dan kerja..kerja2 yang melibatkan service ni semuanya kena jaga kalau nak kekalkan contract..huhu.. kalau hari-hari macam ni....berbelang la muka I....huhuhu... ;P

10 comments:

lieynanilaz said...

kalau wedger tu saya suka amik yg kosong...cheese tu buat saya muak!!.

Ati Masrif said...

mengoda..

tak pernah rasa..sedap ke?

Aliesha Kirana said...

cheesy wedges mmg fav AK! tp xpernah try nasi tu. heehe. nnti nak try la. keh3

pena rozie said...

dah lame tak g kay ap cis...

Leeya Hezlin said...

Leeya pun suka cheezy wedges..
Xpernah xbeli kalau mkn kfc..

Kakzakie said...

Cheesy wedges kakak dan anak sulung kakak pun suka.

Masuk site tepek lebih sikit sunblock, pakai topi besar; kalau berani tutup muka macam org Vietnam di JB ini ramai yg tutup muka mereka dgn tudung bila panas. Punyalah dia takut gelap...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

takut berbelang kalau silalah pakai perfect beaute cream yg akak promote tu hihi


cheesy wedges tu sedap my peberet juga tp nasik tu akak x suka..penah beli sekali utk risya

Papa Mifz said...

cheezy wedges mmg all time feveret papa mifz...:)

ILA HonEyBuNNy said...

sedappnya..

lama ila tak makan KFC..tetiba..hehe

asliner said...

amboi bestnye makanan lunch die..=)

p/s: dah lama kite tak buat WW..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...