Wednesday, July 25, 2012

ANNUR DAN MEOW




I suka komik ni....selalu juga spend time membaca..
walaupun agak merangkak-rangkak....huhu...

Comel la Meow..hehe...
Meh baca sekali....

photo credit
hahhaa...Meow jadi Bahulu Kucing... ;P 

Selalu singgah ke FB tuan punya komik  'Emit' tuk baca cerita-cerita yang lain...

so..kalau you all nak baca juga...click-click la link di atas yupp.. :)

8 comments:

Kakzakie said...

Keropok kemana dia masuk dalam adunan bahulu:)

Oh... thanks bagi link tu di sini. Kakak selalu baca katun ini punya kisah tapi kakak tak tahu ianya dari buku atau website..

YanaMIB said...

lama xbc jawi..merangkak la jugak..keke kreatip! =)

Anonymous said...

mmg merangkak. hahaha. haih! kena praktis sllu ni nabilah. heheeh.

-AK-

Leeya Hezlin said...

kucing tu saja ja nak kenakan tuan dia..
kalau mak tuan dia tak da,tak jadi pun macam tu.
hehehehe..

adol ihsan said...

Salam ..

Macam menarik.. Mahu singgah jgk laa.. =)

fara said...

Hi Nabilah!
Dah lame xdtg sni. Blog dah sgt cantek!

Mmg lawak la Meow ni!
Yang atas meja tu xnk amek. kan dah terjatuh dalam bekas tu. Huhu

Kella said...

seronok bila sesekali baca jawi ni.. ternyata masi boleh mambaca.. =)

PinQib said...

dia jadi aitomatik merangkak ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...