Wednesday, July 11, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥66





bila perut dah masuk angin...bawa pula naik ke kepala...baru la terhegeh-hegeh nak cari makan..huhu...

Alhamdulillah...kenyang...ini lah my branch (breakfast+lunch)..nasi goreng..(^_^)

you all lak lunch apa hari ni...?


13 comments:

pipoq said...

hari ni simple je..nasik putih sama sayur kubis + sardin ngan telur dadar..

nampak menyelerakan je nasik goreng tu..hehehe

Ati Masrif said...

kak ati makan nasi lemak pagi
terus sekali dgn lunch lah :)

Kakzakie said...

Kakak pagi tadi minum air soya. Tadi tengahari makan bawa bekal nasi+ikan asam pedas+sayur sawi. Itu je...

gadisBunga™ said...

kite makan nasik dgn telor masin!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kita lunch ikan siakan stim limau+ulam pegaga sambal belacan+udang goreng kunyit


yummeh!


nabilah jgn biasakan x sarapan tau..nnt metabolisme rendah..

munna said...

kak munna rezeki lebih hari ni...ada yg belanja makan pizza hut

Leeya Hezlin said...

hari ni belum makan lagi..
petang sikit baru makan.. :)

Kella said...

lunch lauk je... heheheh.. maklumla.. orang tengah diet.. hhohohoh

JunAina said...

Hari ini makan free...nasi tomato, kuih muih, buah-buahan. Ada project gathering...ehehe...

Papa Mifz said...

PM kalau biar perut kosong lama2 pasti akan kene gastric...huhu

Afasz said...

minggu ni saya puasa 4 hari dr isnin sampai kamis..alhamudulillah

Rinna said...

sedapnyaa tgk nasi goreng tuh.. :)

Afzainizam said...

hari aku hanya sempat makan roti telor ajer untuk sarapan pagi + tengahari....

wahhhh tengok ada udang sedap tu nasi ko makan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair bumper kemek kedalam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...