Friday, August 17, 2012

HARI-HARI AKHIR RAMADAN



Ramadan akan meninggalkan kita....sekejap je kan masa berlalu..

barisan saff perempuan..
tahun ni...alhamdulillah.....pada hari-hari akhir...masih ramai..
 tak macam tahun lepas....tinggal dua tiga baris je... :)

hari ni last day kerja..lepas tu cuti.......yeah..!!

so dikesempatan ini, I nak ucapkan Selamat Hari Raya pada semua pembaca blog APA KATA HATI..

mohon maaf jika ada terkasar bahasa, tersalah kata yang dah menyinggung perasaan you all semua..

e-card raya tuk kawan-kawan semua...
sorry la buruk je..huhu..

SELAMAT HARI RAYA...
MAAF ZAHIR BATIN..

pada yang memandu pulang ke kampung tu..hati-hati yupp...moga selamat pergi dan pulang..

tahun ni macam biasa...I balik Johor Bahru..you all pula balik mana tahun ni ?

p/s : blog akan bercuti....insya'Allah...jumpa lagi minggu depan.

12 comments:

Aliesha Kirana said...

Selamat hari raya aidilfitri! maaf zahir batin! balik kg elok2. AK balik sungai siput rasanya. nak lawat kubur tok dgn wan. raya kedua baru balik kg kt batu kurau tu. hmm tp raya kali ni rasa dah xsama dah sbb xde tok dgn wan. sobss

Aliesha Kirana said...
This comment has been removed by the author.
CT NoArIzAh ArIs said...

Salam Nabilla...slmt hari raya dr sy kat RKTS ni... mohon ampun maaf jika ada komen2 yg buat kamu terasa hati selama ini... semoga ramadhan kita semua pada tahun ini adalah ramadhan yg terbaik dari awal hingga ke hujungnya... SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Meow Aizawa said...

selamat hari raya aidilfitri..
beraya biar cermat oke.. hehe

Papa Mifz said...

selamat hari raya yer Nabilah...maaf zahir dan batin...:)

pipoq said...

Selamat hari raya untuk Nabilah sekeluarga dari Pipoq & family..

Leeya Hezlin said...

salam aidilfitri nabilah..
tq sebab bagi kad raya.. :)

mamawana said...

Salam Idilfitri Maafa Zahir dan Batin

en_me said...

selamat hariraya maaf zahir bathin cik zafiranabilah tuu..

dmx said...

Salam...
" Selamat Meyambut Aidil fitri wal faezin " maaf zahir dan batin

Cikgu Ma said...

salam adilifitri...raya kat umah sendiri, Kedah...x da mertua lagi nak g kampung lain...hehe

fara said...

Slmt balek kampong nabilah! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...