Tuesday, August 14, 2012

KAD RAYA 2012



Kad raya tuk I tahun ni....huhu..

Oh terima kasih banyak-banyak.....happy nya bila terima..tak terkata...
si DD Didott jeles sebab xde orang hantar kad raya pada dia..hahahahaha... ;P


see ada duit raya lagi...hehehe.. 
terima kasih  Leeya (^_^)

yang ni pulak dari siapa eh....?

 
Terima kasih AK  (^_^)

sangat-sangat menghargainya....

eh..kad raya dari I tuk you all dah selamat di pos kan tau....kalau dah dapat...meh la kabor-kaborkan kat I..risau takut-takut abang posmen sesat jalan tak jumpa rumah you all...huhu..

maaf la..tak banyak kad yang dapat dikirimkan tuk tahun ni....(^_^)

12 comments:

Kakzakie said...

Memang jaarang dah org nak bagi kad raya sekarang tapi bila kakak bw ramai juga yg dpt kad raya which means blogger masih menikmati lagi kad raya. Kakak pun dapat dari teman blogger aje. Lain tak adalah...

Leeya Hezlin said...

yeay..sampai juga kad leeya kat nabilah..
hehehe..tahun ni 20 sen pulak..
sama-sama nabilah.. :)

YanaMIB said...

waa best best..thn ni xde kad raya..sobsob nk htr kt org lg laa xde..haha tiap thn niat nk bg tu ada..tp tah apesal bila ms nk ngepos tu rs malas semcm..ngee =P

Dkna Abza said...

wah.siap ada duit raya..:)

Rinna said...

Wahh best laa dpt kad raya leh gantung2kan..

Skg nie jrg dah org nak hantar kad raya..kan.. :)

EN ILHAM said...

dapat sekeping je tahun ni
sedih sungguh
hehe

Aliesha Kirana said...

yay dah sampai! heheehe. AK dpt 3 keping je tahun ni. ehehe. tp kan, yg bestnye ade pembaca novel AK, bg duit raya rm100. keh3. ^____^

-eh xleh publish as anon? alamak! saje cik nabilah nk bg AK sign in blogger eh. keh3!

pipoq said...

baru dapat dua kad raya..satu dari MB, satu lagi dari anak murid..

cik kumbang said...

bestnye dapat kad raya
jarang da org bagi skrng ni huhu

# SELAMAT HARI RAYA :)

atty's said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

kty dpt kadraya 2 keping jer..

Kakzakie said...

Jeng..jeng... kakak nak inform that your card been received yesterday dear...

Terima kasih buat kakak gembira.

zEri sAfEerA said...

bestnya alahai dpt kad ry. thn ni sy x dpt lgsung kad ry, hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...