Tuesday, August 07, 2012

KAD RAYA





Kawan sekolah I dulu tag gambar ni kat FB I...

masa baca..gelak sendiri... hahaha...

zaman remaja remaji ni...otak pun gila-gila...tak sarat dengan 1001 masalah...
happy je... (^_^)

pssst.... I dah beli kad raya..la..la..la...
tidak la banyak....
kad tu pun..I rasa stock tahun lepas punya...yang baru takde pun..

makin ramai yang dah tak membeli kad raya agaknya...

alamat yang you all pernah bagi dulu...I masih simpan..
and kalau la I datang blog you all minta alamat...
hope tak keberatan la yupp nak bagi... (^_^)

Insya'Allah....dah siap kumpul alamat...sampai la kat rumah you all tu nanti..



p/s : pagi tadi sempat buka kotak lama, lepas tu terjumpa dengan kad raya dari 'Secret Admirer' masa sekolah-sekolah dulu.. I yang secara diam-diam admirer pada dia...saja hantar kad raya..tup..tup dapat balasan...suka tak ingat dunia kot...hahahaha...

seronok juga bila sesekali ingat kembali kisah-kisah lama...hari yang suram pun boleh jadi ceria...betul tak ?

5 comments:

Leeya Hezlin said...

memang seronok pun kalau teringat kisah dulu2..
masa tu xda apa pun nak fikir macam sekarang ni..hehehe

~aYu~ said...

huhuhu.. zaman sekolah mmg sweet je kan. siap berpantun-pantun lagi.

EN ILHAM said...

wah. best betul bila dapat kad raya masa sekarang yang orang tak bagi kad raya..hehe

P/S: nak kad raya satu dari akak..hehe.(muka xmalu)

Kakzakie said...

Kisah sekolah adalah memori yg selalu boleh buat kita senyum tak sedar...

pipoq said...

tahun lepas dapat satu je kad raya..tahun ni tak tau la dapat ke tak..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...