Thursday, August 30, 2012

KUIH RAYA


Hello fwens.... sorry la lambat pulak update hari ni..

Bukan sebab banyak kerja....tapi Virus M telah menyerang...so nak buat apa pun tak berapa nak ada mood...jenuh melawan virus M ni..huhu...

ni bekal yang I bawa dari rumah....



Kuih raya.... (^_^)

I bawa kuih yang I suka je la...

Popiah - Beli
Kuih Tak Tahu Nama tapi SEDAP - ambil kat rumah Tok Ne & Rumah Mak Cu di JB
Cornflakes Madu - Adin & DD yang buat..

I tak buat kuih raya ke....?

eh..buat lah... meh I tunjuk sikit...


taddaaaa....

Cornflakes Pedas...dah habis pun..tinggal kacang je..I buat..I juga yang habis kan..hehehe.. ;P

Biskut Arab... I buat juga..tapi tak bape suka makan...

Chocolate Chips tu..Adin yang buat... sama la..dia yang buat..dia juga la yang habiskan..huhu..
I tak minat lak biskut ni....biskut ni ala-ala biskut famous amos tu...

hmm...itu la biskut raya tuk tahun ni....kalau ziarah rumah orang...tak minat pula cari biskut..lebih kepada kerepek....best..!

ha...you all lak..suka biskut raya or kerepek macam I juga ??

♥♥ **************************************************** ♥♥

oh..untuk ucapan selamat hari lahir semalam..
I ucapkan ribuan terima kasih pada you all semua...
sayang you all ketat-ketat..♥♥♥♥

terasa diri ni sangat special semalam...semalam je la...hari ni..back to normal..

terima kasih ye atas doa-doa kalian.....semua I dah amin kan...moga2 termakbul la doa-doa kita..Insya'Allah..Amin.. (^_^)


ini dari My Mom, My Dad, Adin & DD

celebrate 1 hari lebih awal... I ingatkan dieorang salah tarikh...rupa-rupanya memang sengaja buat awal...

time tu agak speechless juga..tapi happy..

terima kasih Ibu, Ayah, Adin & DD
luv you soooooooo much !! (^_^)

15 comments:

Papa Mifz said...

cornflakes pedas?? 1st time PM dengar...

Leeya Hezlin said...

suka kerepek pedas..
and suka biskut2 yang ada choc..hehe..

Dilla Ady said...

dulu suke giler makan kerepek2..skang da tak brape minat..sakit gigi..

suke cari biskut raya yg dalam die ade oat ke, kelapa ke, nestum ke, cornflakes ke..yg dalam die ade rase lain selain tepung la yg pnting..huhu

ohhh my! rindu nk makan SR!

pipoq said...

sedang membayangkan bagaimanakah rasanya mengunyah cornflakes pedas tu..

Meow Aizawa said...

ohh sungguh sedap makanan2 ituuuu... hahaha
selamat hari raya...jemput ke blog meowwwww

mamawana said...

biskut cornflakes ada pedas ya.. kreatif...

Cikgu Ma said...

kalo raya suka kerepek dan makanan rangup jer...x miant kue raya walaupun semanis almond...

salam merdeka :)

zEri sAfEerA said...

1st of all, samat ari raye, nabilah :)

sy ni x beria jugak mkn bskut ry. tp buat 2 ade la. kalo btol2 mnikmati bskut ry time ujung2 ry mcm ni la, hehe :D

last, happy birthday. may Allah bless u ;)

pena rozie said...

rozie pun dah kene penyakit M....

fara said...

tringin nk rase cornflakes pedas!
kongsila resepinya nabilah! :)

Siti Nurhayati Dollah said...

MAcam-macam ada. Bila dihujung-hujung raya nanti baru nak cari biskut raya tu smeua haha.

tiafazunia said...

macam pelikk je cornflakes pedas? selalu madu jeee. hihi!

btw, selamat hari jadi! :)

Kakzakie said...

Happy belated birthday dari kakak sebab sejak 28hb pagi hingga hari ini baru kakak buka blog dan bw. N3 pun tak buat lagi.

nazirulhazwan~ said...

coklat chip tu paling menggode.hehe

Ain Dzaya said...

heppy belated buffdayy!!sori ain lambat wish...baru tahu..teeheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...