Thursday, August 16, 2012

MOOD TERKINI


Current Mood

alolo.....comelnya dia...gebunya dia....ish..geram lak!! hehehe...
sekarang ni...memang takde mood nak buat kerja...tapi gagahkan juga la menyiapkannya...
nanti siapa yang kena marah kalau tak siap kerja... I juga kan...? huhu..

jeles la...tengok adik-adik I kat rumah tu....my dad pun dah cuti gak... tinggal I je yang bekerja....
esok pun masih kerja juga tau...waaaa.....terasa lambat je masa berlalu....

you all pula...bila start cuti.....or dah cuti dah ni...?

6 comments:

Aliesha Kirana said...

kan nabilah! sobss. waa! nak cutii. jeles jeles jelesssss!

Siti Nurhayati Dollah said...

samalah kita.. masih keja esok. Walaupun half day je hehe

Kakzakie said...

Kakak rasa esok kakak dah nak stoplah. Mood betul-betul dah nak balik kg walau tiap minggu dah balik.. lain kali ini sebab adik-beradik balik juga kan..

redza said...

esok coti hehehe...slmt hari raya..maaf zahir batin

IMANSHAH said...

Adik tersayang segak bergaya,
Mengait kuih di atas para,
Suasana riang di hari raya,
Bermaaf-maafan riang gembira.

zEri sAfEerA said...

x puas ati kalo x komen entry ni. await comey sgt si gebu 2 hah? hahahah grrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...