Wednesday, August 01, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥68



 (^_^)V

p/s : terima kasih pada rakan blogger yang rajin mampir ke sini walaupun tiada kunjungan balas dari I...maaf..maaf...bila dah free nanti I singgah eh.... janji akan ditepati..heeeee... ;P  
ha...pada yang belum/dah lama tak update entri baru kat blog tu..cepat-cepat update tau..... (^_^)

7 comments:

pipoq said...

ramadan ni agak sibuk sikit..

pagi lepas kemas rumah + buat keje rujukan mengajar sikit pehtu tido..

petang lepas zohor gi ngaja sampai jam 6 lebih..

malam pegi layan tarawikh dulu sampai jam 10 lebih..

balik layan main ngan anak2 pulak..

kalo sempat memang ada la..kalo tak muncul tu maknanya tak berkesempatan la tu..hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak biasa curik update pagi sblm wat keje rumah..pastu BW tghari pas risya gi sekolah agama..bulan pose ke x pose bz manjang..surirumah pom bz hehe

Kella said...

hai nabilah.... sempat singgah sini jap!! selamat berbuka puasa.. =)

Kakzakie said...

Rasa sekajap dah masuk August kan. Anak kakak kata baguslah sebab dia nak Raya cepat hihi...

Ati Masrif said...

bulan ogos ..bdy nabilah kan...kan :)

dhiera said...

saya pun agak busy~ smlm bru ada kesempatan nak update~

Aliesha Kirana said...

erkk uhuk! trase. =_=" keh3. ye baik, tgh kumpul smgt baru. haahah! nak touch up blog la. bg smgt. heehehehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...