Friday, September 14, 2012

KELEBIHAN ISTIGHFAR



Perkongsian pada hari ini......sama-sama la kita amalkan yupp.. (^_^)

♥♥ **************************************************** ♥♥
semalam punya cerita.... tengah best-best tengok cerita Trilogi Cinta 2..tup-tup black out..
terkebil-kebil dalam gelap...dah la tengah panas...
semua landing kat ruang tamu...tak tahan dok dalam bilik..panas..

dok la berkipas-kipas..tup..tup...hujan turun dengan lebatnya...Alhamdulillah..baru boleh lelap...
dalam kul 1 pagi...baru elektrik ada balik... 

tempat you all semalam hujan tak?

8 comments:

pipoq said...

semalam tidak hujan cuma sedikit renyai di awal petang..

paling best kalau hujan malam sebab baby tido tak ingat punya..hehehe

Kakzakie said...

Beristighfar utk kebaikan..

Tempat kakak tak hujan dan sekarang pun sedang panas.

fara said...

Tmpt fara renyai2 je...
Pena gak jd mcmtu...
Tido bukak tingkap la jwbnye
tp best sbb angin lua masok :)

Ati Masrif said...

semalam mmg sana sini hujan

so..istighfar tak ..bila black out tu :)

sis shuhada said...

Sini xujan tp mmg sejuk sgt hihihi. Angin winter masih ada wpon dh masuk spring.

Btw, teringt dulu2 ms kecik asal blackout je bulan terang sangat kat luar. Best!

sis shuhada said...

Sini xujan tp mmg sejuk sgt hihihi. Angin winter masih ada wpon dh masuk spring.

Btw, teringt dulu2 ms kecik asal blackout je bulan terang sangat kat luar. Best!

Aliesha Kirana said...

dugaan. dh la tgh sedap2 layan Trilogi Cinta eh. heheehe.

tmpt AK xhujan pun. kalau hujan pun xsedar, sbb tdo awal. ahahah!

dmx said...

hari panas....bcampur mendong
in4....shah alam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...