Monday, October 15, 2012

DIKAU TIADA



Hello lovely fwens..... (^_^)
masih lagi dalam mood auto publish..

Kat tempat baru masih lagi tiada talian telefon dan juga INTERNET..pihak TM kata makan masa juga la tuk adakan talian di sini..huhu..

so segala panggilan di 'roaming' terus ke handphone company...dan fax di rumah Mr Boss...kalau ada apa2 fax Mrs Boss akan maklumkan..


buat masa ni tak lah boring sangat..sebab masih lagi mengemas..menyusun itu dan ini..tapi tak tahu lah esok lusa macam mana kan..


hahahaha...macam menyiksa kan je kan..... ;P
actually ok je kat sini...hehehe..

ok lah cukup tuk update hari ni....nanti kita story mory lagi.. 

p/s: banyak juga urusan perpindahan ni I kena bantu uruskan....satu pengalaman yang baru..agak payah...tapi pengalaman itu paling berharga...ini la salah satu sebab kenapa I sayang kat tempat kerja ni..tak semua orang  akan dapat pengalaman macam ni...tapi....sampai bila nak duduk sini kan...harus juga cari environment yang baru..betul tak ? (^_^)

5 comments:

atty's said...

oh nabilah pindah opis baru ye..
selamat mengemas :)

Kakzakie said...

Tak kisahlah auto-publish janji ada cerita terbaru..

Busy mengemas ok juga siap kemas sampailah line internet tu kakak rasa.

gadisBunga™ said...

skerinye i tgk gambo yang no 2 tuh!

redza said...

slmt mengemaslah yer!!

Aliesha Kirana said...

hehehe. AK pun menyepi je ni. mood ilang balik. ntah la kenapa. haihhh! tak suka! tak suka! apapun hrp nabilah seronok di tmpt baru. heheehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...