Friday, October 12, 2012

HADIAH TUK IBU


Petang pada birthday my mom...my mom ada cakap yang tahun ni tak ada siapa pun nak bagi hadiah..
Alahai..sayu lak kata-kata dia tu, tapi I buat-buat tak dengar je...hehe..

Bukan tak ada...tapi saja nak bagi surprise sikit.. ;P

Masa my mom keluar ikut my dad pergi ambil Adin kat Melaka Sentral, baru la letakkan hadiah tu kat dalam bilik.  Besar sangat harapan I yang my mom suka la dengan hadiah yang tak seberapa tu... 

nak tengok...meh...

tema untuk tahun ini adalah kesihatan.. (^_^)
I mampu bagi stokin je....my mom selalu juga lenguh-lenguh kaki..so I rasa stokin ni bagus tuk dia..

yang herba life tu dari Adin..
sekarang ni dia dah jadi tukang jual produk ni...ber' business sambil belajar... 

 yang ni dari kami bertiga....muak kalau beli yang sebiji tu..so beli la slice demi slice..
paling favorite Kek sebelah kiri tu..
cuba teka kek perisa apa apa....? (^_^)

perkongsian untuk hari ini.... (^_^)

p/s : Cik Aliesha Kirana...di sini masih belum ada talian internet, update status kt FB pun melalui fon. Bagaimana entri ini terhasil, semuanya auto publish..(^_^)

p/s/s : my mom dah keluar hospital dah, terima kasih pada kawan-kawan yang sudi doa kan kesihatan my mom dan juga wish birthday my mom...terima kasih banyak-banyak..hanya Allah sahaja yang mampu membalasnya..sayangggg kamu... (^_^)

8 comments:

atty's said...

mesti mak nabilah suka..kan

syakey said...

herbalifeeee gituuuu XD

Kella said...

waahh.. tema kesihatan! ai likee.. =)
nak tanya.. mahal tak stokin tu.. nak belikan untuk mak juga.. =)

SYANI said...

Kek yang belah kiri tu yang durian kan???

JunAina said...

Mak adalah segalanya untuk kita...

fara said...

Mesti Mak Nabilah suke sgt!
Kek tu kek durian kan? :)

Papa Mifz said...

jarang org bagi hadiah tema kesihatan ni kan...tapi tuh la actually sgt berguna kan...;)

Aliesha Kirana said...

hahaa. tak sngka ada jugak terselit namaku. hahaah.

gigih jugak up entry. mekaseh nabilah! leh jugak tau xtvt nabilah. heheeh. maaflah AK tgh malas. wuwuw.blog xberupdate...

AK teka, yg ujung tu mesti cheesecake kann! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...